Barski, visoki stolovi

Bilo da se radi o diskusiji u stojećem položaju ili pauzi za kavu tijekom radionice: barski stolovi svestrano su primjenjivi u brojnim prilikama. Otkrijte kod tvrtke kaiserkraft odgovarajuće barske i visoke stolove za svoje poduzeće – od klasičnog visokog stola preko otmjenog barskog stola pa sve do niskog stola za lounge.

U kategoriji Barski, visoki stolovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, MAUL.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 25

Barski stolovi – okupljališta za komunikaciju u poduzećuGastronomi odavno vole raznovrsne stolove. Ali i u poduzećima, radionicama i uredima ovi svestrani talenti pokazuju svoje prednosti. Svojom malom i kompaktnom izvedbom barski i visoki stolovi zauzimaju vrlo malo prostora. Tako se mogu staviti i na male površine. Ako ih ne trebate, vrlo ih lako možete pospremiti.No svejedno je postavljate li visoke stolove trajno u poduzeću ili ih želite koristiti u određenim prilikama, primjerice za manifestacije: barski stolovi pružaju mogućnost da potaknete komunikaciju, da se jednostavno međusobno okupite i da leđa rasteretite od sjedenja za pisaćim stolom.Raznovrsni barski i visoki stoloviBarski stolovi postoje u brojnim različitim izvedbama: od visokih do niskih, od okruglih do uglatih, od sklopivih do onih s mogućnošću namještanja visine. Ovisno o tome za koju svrhu tražite odgovarajući barski stol, u obzir dolaze razni modeli. Tko primjerice ima na raspolaganju mali broj prostorija za sastanke i treba okupljalište za kratke dogovore, bit će dobro opremljen s jednim visokim stolom ili više njih.I u radionici se visoki stolovi mogu koristiti kao okupljališta za komunikaciju. Odgovarajući modeli moraju biti čvrsti i izrazito stabilni. Sklopivi modeli osobito su prikladni za upotrebu na konferencijama, dok se reprezentativni barski ili visoki stol može iskoristiti kao mjesto za čekanje u području za prijem u Vašem poduzeću. Istovremeno može također poslužiti kao prezentacijska površina za prospekte i obrasce. S barskim stolovima otpornima na vremenske utjecaje k tomu možete stvoriti okupljališta za komunikaciju na otvorenom u sklopu vanjskih površina svojeg poduzeća.Imate li još pitanja o odabiru i kupnji barskih ili visokih stolova? Onda nas slobodno kontaktirajte. Od nas ćete dobiti kompetentno i stručno savjetovanje. Radujemo Vam se!
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Kolica s pladnjevima | Zakretni krakovi | Pokretni ladičari | Vodilice kabela | Zaštitne prostirke | Garderobni ormarići | Stolice za pisaći stol i direktorske stolice Topstar