Uredske stolice

Ergonomske, fleksibilne i udobne: uz dobru uredsku stolicu poticat ćete dobro držanje za vrijeme sjedenja u uredu, čime ćete istovremeno pridonijeti zdravlju svojih zaposlenika. Od klasične uredske stolice do okretne stolice s kotačima: kod tvrtke kaiserkraft pronađite vrhunske modele za najrazličitije potrebe.

U kategoriji Uredske stolice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Topstar, interstuhl, eurokraft pro, Dauphin, TrendOffice, eurokraft basic, Prosedia.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 113

Uredske stolice – za udoban rad za radnim stolom bez opterećivanja leđaRad u sjedećem položaju u mnogim je granama postao glavno obilježje – u proizvodnji, istraživanju ili u uslužnim tvrtkama. Kako bi se zaštitili zaposlenici, zakonodavac je donio propise za uredske stolice. One moraju biti koncipirane tako da čuvaju zdravlje leđa. U asortimanu tvrtke kaiserkraft nudimo Vam isključivo uredske i okretne stolice koje udovoljavaju tim propisima. A osim toga od mnogobrojnih vizualno atraktivnih modela možete odabrati one prave za svoju tvrtku.Dodatne informacije o propisima za uredske i uredske okretne stolice te važne savjete o uređenju radnog mjesta možete pronaći u našem savjetniku »Smjernice za opremanje radnog mjesta«.Što je važno pri izboru uredske stolice?Uredske stolice trebali biste birati individualno za svakog zaposlenika. Na izbor osobito utječu tjelesna visina i težina. Dobra uredska ili okretna stolica uvijek se može fleksibilno prilagoditi individualnim potrebama i fizičkim preduvjetima. Pri odabiru vodite računa o sljedećem:  • Što je djelatnik korpulentniji, to viši moraju biti naslon za leđa i izvlačenje plinske opruge.

  • Dubina sjedala uredske stolice treba biti takva da su noge u odnosu na tlo pod kutom od 90 stupnjeva, a da stražnjica dolazi do naslona za leđa.

  • Što je djelatnik korpulentniji, to bi obloga sjedala trebala biti čvršća.


Što uredska stolica ima više prilagodljivih elemenata, to se bolje može individualno namjestiti. Premium proizvodi tako imaju namjestive naslone za ruke radi rasterećenja ramena i vratne kralježnice. Postoje i okretne stolice s namjestivim naslonom za leđa i namjestivom potporom za donji dio kralježnice. Zglob sjedala s mogućnošću naginjanja, okretanja i fiksiranja i tijekom naslanjanja osigurava dobar kontakt između tijela i uredske okretne stolice.Materijali za uredske okretne stolice: koža ili tekstil?Pri izboru materijala za uredske stolice možete birati slobodno ili u skladu sa smjernicama za dizajn u Vašem poduzeću. Dok je glatke materijale poput kože lakše čistiti i ostavljaju puno bolji dojam, tekstilne su presvlake prozračne. Model s prozračnom mrežom za leđa ili uredska stolica s presvlakom od mikrovlakana prije svega osiguravaju udobnost pri toplim temperaturama. Osim toga, pazite na to da kotači uredskih stolica budu prilagođeni tvrdim ili mekim podnim oblogama. Time ćete spriječiti ogrebotine u podu, a okretna će se stolica bez poteškoća kretati dotičnom površinom.Mi imamo isključivo kvalitetne uredske i okretne stolice renomiranih proizvođača koji su se dokazali iskustvom u opremanju ureda i tvrtki. Ako imate pitanja o našem asortimanu, u svakom nam se trenutku možete obratiti. Rado ćemo Vas savjetovati!Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Zidne ploče | Zakretni krakovi | Pokretni ladičari | Stijenke sa zvučnom izolacijom | Ručne blagajne | Kontejneri za smeće | Ormari za dokumente CP