Kolica za prijevoz vreća po stepenicama

Stepenice su trn u oku za svakog djelatnika koji prenosi veće proizvode i uvijek bi ih rado izbjegao. Ovdje se kao rješenje nude kolica za prijevoz vreća po stepenicama. Tako se svladavanje stepenica pretvara u dječju igru, a Vi si pritom čuvate leđa.

U kategoriji Kolica za prijevoz vreća po stepenicama nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, eurokraft basic.

Kolica za prijevoz vreća po stepenicama: jednostavno jednu stepenicu bolje – ili dvije, tri, četiriStepenice možete svladati i s običnim kolicima za prijevoz vreća kako biste robu transportirali iz teretnog vozila do klijenta. Međutim, posao ćete puno lakše odraditi uz pomoć kolica za prijevoz vreća po stepenicama. Naime, zahvaljujući dobro osmišljenoj konstrukciji kotača i praktičnim okvirnim uvjetima kolica se mogu nositi s bilo kojim brojem stepenica. I to bez ikakvog napora.Kako ću osigurati teret na kolicima za transport po stepenicama?Nakon što bilo koju vrstu robe utovarite na transportne uređaje i kolica, uvijek biste trebali obratiti pozornost na adekvatno osiguranje tereta. To je posebno važno kod kolica za prijevoz vreća po stepenicama ili sličnom jer pri utovaru idete u visinu i tijekom transporta naslanjate cijela kolica na tijelo.Težište je dakle unatoč konstrukciji sa zvjezdastim kotačima uvijek drukčije od onog kada transportirate nekoliko kartonskih kutija na jednoj razini na kolicima s četirima kotačima. Općenito je pri utovaru robe na kolica za prijevoz vreća po stepenicama dovoljno orijentirati se prema teretnoj površini. Roba po mogućnosti ne bi smjela stršiti neravnomjerno preko lopatica, a nipošto predaleko izvan okvira.No ako je to ipak slučaj, dodatno upotrijebite trake i pobrinite se za to da se roba ne pomiče tijekom transporta. Načelno ne savjetujemo da transportirate previsok teret.Kako ću odabrati kolica za prijevoz vreća po stepenicama – i kako ona funkcioniraju na jednoj razini?Konstrukcija sa zvjezdastim kotačima, koja je od odlučujuće važnosti za jednostavan uspon stepenicama uz pomoć kolica za prijevoz vreća, donosi prednosti i na jednoj razini. Naime, cijela kolica s teretom sa svake strane istovremeno stoje na dvama kotačima otpornima na bušenje. To osigurava bolji prijenos snage i rasterećuje korisnika.Zahvaljujući svom ukupnom promjeru konstrukcija sa zvjezdastim kotačima jednostavno će svladati većinu visina stepenica. Na svakoj stranici proizvoda pronaći ćete maksimalnu visinu, koja uglavnom iznosi 200 milimetara. No stepenice više od 20 cm ionako su iznimka u svakodnevnoj logistici.Puno je važnije da poštujete maksimalnu nosivost i primjerice donesete odluku o tome je li dovoljna jednostavna drška ili preferirate udobne ručke za maksimalnu kontrolu.Za dodatna pitanja, primjerice o prednostima električnih uređaja za uspon stepenicama, rado Vam stojimo osobno na raspolaganju.