Ključevi za vijke

Labavi vijak? Ništa lakše. U našoj trgovini dobit ćete robusne i svestrano upotrebljive ključeve za vijke u svim veličinama i za svaku potrebu.

U kategoriji Ključevi za vijke nudimo Vam proizvode sljedećih marki: KS Tools, HAZET, VIGOR.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 50

Ključevi za vijke – uz njih okrenut ćete sveJedan jedini vijak koji ne želi popustiti može Vam uništiti posao. Zato je bolje da se pripremite i naručite ključ za vijke. Viljuškasti ili okasti, mali i veliki – imamo ih sve. Tako Vas više niti jedan vijak neće zadržavati.Viljuškasti ili okasti ključ?Sve je više ključeva za vijke koji odgovaraju zadatku. Dok su god veličina odnosno širina ključa u redu, možete birati između različitih oblika – primjerice između viljuškastih i okastih ključeva:  • Viljuškasti ključ: otvorena izvedba posebno je praktična kad imate malo prostora.

  • Okasti ključ: on omogućava veliki prijenos energije i teže će iskliznuti. Preduvjet za to je dobar pristup vijku ili matici.


Obje varijante možete dobiti kod tvrtke kaiserkraft i u dvostrukoj izvedbi. Tako ćete odmah u jednom imati dva ključa za vijke različitih veličina. A ako se ne možete odlučiti između okastog i viljuškastog, jednostavno uzmite okasto-viljuškasti ključ.Više fleksibilnosti uz čegrtaljke, utične ključeve i francuske ključeveŽelite samo jedan alat za jako puno vijaka? I to je moguće, primjerice uz francuski ključ. Kod njega se veličina vilice može lako namjestiti. Alternativa je utični ključ s bitovima. S druge strane, okasti ključevi s čegrtaljkom omogućavaju brzu promjenu smjera. Tako se rješavate napornog premještanja.Ove i mnoge druge ključeve za vijke kod nas ćete pronaći u različitim veličinama. I od različitih materijala, pojedinačno ili u praktičnom kompletu. Isto vrijedi i za druge ručne alate kao što su kliješta ili kutni imbus ključevi, da ne zaboravimo bitove i utične naglavke te radne rukavice za udoban rad. Naši praktični kompleti alata idealni su za osnovno opremanje.Kamo ćete sve to pospremiti? Preporučujemo Vam radni stol, radionički pult ili – za sve koji se zbog posla puno kreću – kolica za alat.Mali savjet na kraju: na rupičastim stijenkama ključeve za vijke možete objesiti tako da jednim potezom dođete do prave veličine.