0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Format platna za projiciranje
 

Kolica za projekciju

Možemo li Vam predstaviti: naše pokretne pomagače i pratioce za Vašu sljedeću prezentaciju. Kolica za beamere i kolica za projekcije prevoze beamere i druge uređaje za projekciju točno do mjesta na kojem su potrebni. A uvijek je dobro kada se možete osloniti na svoje asistente.
Pronađeno je 6 proizvoda
| | |
Neto
1.815,- kn
Neto
7.475,- kn
MAUL - Stol za projektor
područje namještanja visine 750 - 1200 mm
Neto
2.985,- kn
Kolica za grafoskop / projektor
VxŠxD 882 x 508 x 432 mm
Neto
1.765,- kn
Projekcijska stijenka
za sustav s dvostrukim vodilicama
Neto
od 4.175,- kn
Kolica za projektor
područje namještanja visine 800 - 1250 mm
Neto
1.450,- kn
Pronađeno je 6 proizvoda
Kolica za projekciju – tihi pomagači za Vašu prezentaciju!
Dobra kolica za projekciju čuvaju živce – znaju to svi koji su već jednom tik pred prezentaciju očajnički pokušali pokrenuti projektor koji visi sa stropa. Zahvaljujući kolicima za projekciju možete zaboraviti na tu muku jer će Vam projektor u slučaju nužde uvijek biti nadohvat ruke. A i inače ćete uz kolica za projekciju uvijek biti vrlo fleksibilni. Želite li primjerice koristiti projektor u različitim prostorijama za sastanke? Nema problema. Jednostavno postavite stol s projektorom u prostoriju na odgovarajuću udaljenost i na zidu ili platnu već ćete imati oštru sliku – na kojem god se mjestu upravo nalazite. Zato su takva kolica za projektore neizostavna ne samo na sajmovima i konferencijama već i za ponuđače seminara te škole i fakultete.

Namještanje visine ili nagiba: kod kolica za projekcije važni su detalji.
Na kolica za projekciju stavljate uređaje za prezentaciju – i to je u redu. Ali to nažalost nije baš tako jednostavno jer biste prije nabave trebali razmisliti o tome kako ćete koristiti stol za projektor. Važna je primjerice i ispravna veličina. Želite li kolica za projekcije postaviti u prednji dio prostorije, trebali biste pripaziti da kolica ne ometaju Vaše gledatelje. S druge pak strane morate voditi računa o tome da su dovoljno visoka ako stol s projektorom stoji u stražnjem dijelu prostorije – u protivnom će kolege koji sjede za stolom ometati prijenos slike na platno. Ne želite razmišljati o takvim stvarima? Onda je najbolje da se već unaprijed odlučite za model s mogućnošću namještanja visine. U našem asortimanu pronaći ćete i stolove za projekcije s nagibnim površinama za postavljanje ili s više razina. Ovi posljednji praktični su uvijek kad uz projektor ili grafoskop u kolica za projekcije želite smjestiti i prijenosno računalo, laserski pokazivač ili važnu dokumentaciju. Ovisno o varijanti svoje će mjesto pronaći i dekoder, kamera ili monitori – odaberite Vaš odgovarajući model!
Usporedba proizvoda