Kutije za otpad, košare za skupljanje

Kutije za otpad, košare za skupljanje i higijenske kante za otpad za sanitarne čvorove u tvrtkama spadaju u osnovnu opremu. Kod nas možete dobiti sve što trebate za svoj sanitarni čvor, od pojedinačnih kontejnera s otvorenim otvorom za ubacivanje, preko mrežastih kanti za papir pa do higijenskih kutija i kanti s poklopcem koje se otvaraju na pritisak.

U kategoriji Kutije za otpad, košare za skupljanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: AIR-WOLF, CWS.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 14

Higijenske kante: kutije za otpad i spremnici za skupljanje za čisti sanitarni čvorZa nekoliko papirnatih ručnika u sanitarnom čvoru ne treba Vam higijenska kanta. Ali u svakodnevnom poslovanju i za sve eventualnosti ipak su neizostavne. Za čistoću tvrtke nije dovoljna samo čistoća u sanitarnom čvoru ili kupaonici. Ovdje po želji možete pronaći različite spremnike za otpad za sanitarno područje, bilo da se radi o kozmetičkoj kanti s njihajućim poklopcem, samostojećim ili zidnim kutijama za otpad.Po čemu se razlikuju higijenske kante za opremanje sanitarnih čvorova?Kupaonica je puna izazova za higijenski čisto poduzeće. Ovdje se ne moraju samo stručno zbrinjavati papirnati ručnici iz dozatora ručnika. Tu treba čisto, sigurno i bez mirisa uklanjati i pelene, ženske higijenske proizvode ili druge proizvode za njegu tijela. Zato uložite u posebne spremnike za otpad koji su optimalno prilagođeni određenom zadatku.  • Košare za skupljanje s velikom mrežom preuzimaju papirnate ručnike i osiguravaju dobro prozračivanje sve veće hrpe papira. Time sprečavaju nakupljanje mikroorganizama zbog vlage. Ove se lagane košare osobito lako prazne.

  • Beskontaktni higijenski spremnici i slične higijenske kante omogućavaju zbrinjavanje rabljenih higijenskih proizvoda, a da korisnik ne mora vidjeti, pomirisati niti slučajno dodirnuti sadržaj kante. Ne dodiruje se niti površina kante, čime se također smanjuje širenje mikroorganizama.

  • Specijalni spremnici za pelene za sanitarne prostorije za majke s malom djecom funkcioniraju slično, ali imaju veći volumen i još su pouzdaniji u pogledu sprečavanja mirisa.

  • Spremnici za otpad s papučicom, poklopcem i unutarnjom kantom također omogućavaju beskontaktno zbrinjavanje i prikladni su za manje frekventne zahode. U svakom zahodskom odjeljku trebala bi biti dostupna jedna kanta. Varijante za zidnu montažu omogućavaju Vam uštedu prostora.

  • Veliki spremnici za otpad sa ili bez poklopca nisu prikladni samo za sanitarne čvorove, nego u cijeloj tvrtki služe kao spremnici za otpad.


Na što moram obratiti pozornost kod higijenskih kanti za opremanje sanitarnog čvora?Bolje je da kupite spremnik previše nego premalo: iako je i pelenama i papirnatim ručnicima mjesto u komunalnom otpadu, u sanitarnom čvoru iznošenje ne bi trebali čekati u istom spremniku – ako ni zbog čega drugog onda zbog mirisa. Zato za svaku tipičnu vrstu otpada osigurajte odgovarajuću kantu.Ne samo u ženskom zahodu, nego i u muškom kozmetičke kante odn. kante za otpad s papučicom neizostavne su u svakom zahodskom odjeljku. U protivnom ćete češće morati posezati za alatima za čišćenje cijevi.Iako bi se higijensko ponašanje u sanitarnom čvoru trebalo podrazumijevati, točne oznake i ploče s napomenama za ubacivanje odgovarajućeg otpada u spremnike bolja su odluka. I tu vrijedi: bolje recite previše nego premalo.I mi imamo još toga za reći. Primjerice u svojim savjetnicima o higijeni u uredu, o urednosti i čistoći na radnom mjestu i o važnim higijenskim mjerama u pogonima. Ako i Vi imate još nešto za reći (ili pitati), slobodno nam se obratite.