0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Dubina
Širina
Visina
 

Skladišni kontejneri

Imate puno toga za pohraniti, a premalo prostora? Skladišni kontejneri mogli bi biti rješenje za to jer Vam nude pregršt fleksibilnog prostora i stabilnu zaštitu od vremenskih utjecaja − kako u unutarnjoj tako i u vanjskoj primjeni.
Pronađeno je 6 proizvoda
| | |
Izolirani kontejner
pocinčan, s drvenom podnom podlogom
Neto
od 34.900,- kn
Kontejner za brzo postavljanje
pocinčan, rastavljen, bez drvene podne podloge
Neto
od 11.900,- kn
Kontejner za brzo postavljanje
pocinčani, rastavljeni, s drvenom podnom podlogom
Neto
od 11.900,- kn
Kontejner za brzo postavljanje
pocinčan, montiran, s drvenom podnom podlogom
Neto
od 13.900,- kn
Kombinacija kontejnera za materijal
pocinčana, bez drvene podne podloge
Neto
od 30.900,- kn
Kombinacija kontejnera za materijal
pocinčana, s drvenom podnom podlogom
Neto
od 32.900,- kn
Pronađeno je 6 proizvoda
Kontejneri za skladištenje – za sigurno čuvanje
Kontejnere za skladištenje, kontejnere za materijal, izolirane kontejnere i kontejnere za brzo postavljanje pronaći ćete u ovoj kategoriji u varijabilnim konstrukcijama i izvedbama veličina. Kontejneri za materijal za vanjsku primjenu omogućuju, neovisno o vlazi i lošim vremenskim uvjetima, sigurno skladištenje građevinskih materijala, radnih uređaja i robe. Kontejneri za skladištenje, koji su konstruirani s mogućnošću slaganja, omogućuju visok stupanj iskorištenosti prostora. Gotove prostorije, koje su proizvedene sa sustavom za brzo sastavljanje, mogu osigurati dodatni prostor za skladištenje u preglednim vremenskim razdobljima i za kratkotrajne projekte. Stabilnost i materijal nisu jedini čimbenici koji skladišni kontejner čine sigurnim i funkcionalnim. Važne su stavke i sigurnosna brava te dobra izolacija. Kontejneri za materijal i skladišni kontejneri idealan su izbor za logistiku i međuskladištenje te su prikladni za najrazličitije primjene, a prije svega za sigurno čuvanje.

Kontejneri za materijal, kontejneri za skladištenje i sustavi za prostore
Kontejneri za materijal i sustavi za prostore dostupni su prethodno montirani ili rastavljeni na dijelove. Kontejneri za skladištenje opremljeni drvenom podlogom mogu se jednostavno čistiti te održavati čistima. Je li pocinčana, lakirana ili druga varijanta kontejnera najbolji mogući izbor može ovisiti o mjestu postavljanja te robi koju je potrebno pohraniti u kontejneru za materijal. Ovisno o konstrukciji, za kontejnere za skladištenje nije potrebno osigurati zasebni temelj. Kontejneri za brzo postavljanje s patentiranim sustavom za brzo postavljanje mogu se jednostavno instalirati i bez dodatnog alata. Primjer za to svakako je ovaj kontejner za brzo postavljanje od pocinčanoga trapeznog lima. Posebice ako se postojeći skladišni prostor treba povećati površinama za odlaganje s preciznim dimenzijama, kontejneri za materijale i kontejneri za brzo postavljanje u tome slučaju predstavljaju potpuno funkcionalnu mogućnost proširivanja. Oni se mogu postaviti na proizvoljnim mjestima u dvorištu, hali ili na kolnom prilazu, odnosno na mjestima na kojima je njihova uporaba itekako smislena. Zahvaljujući jednostavnoj konstrukciji omogućeno je i brzo rastavljanje kontejnera. Poduzetnici stoga svoje raspoložive površine za skladištenje mogu mobilno prilagoditi svim aktualnim zahtjevima. Informirajte se o svim detaljima sustava prostora za skladištenje u kvalitetnoj ponudi tvrtke KAISER+KRAFT i potražite novi kontejner za skladištenje, gotovu prostoriju ili Vaše komforno povećanje skladišta kod tvrtke KAISER+KRAFT, po želji i kao sustave s mogućnošću kombiniranja za dograđivanje koji se mogu pretvoriti u dojmljivo malo skladište površine do 30 m².
Usporedba proizvoda