Iskreno garantirano

Jamstvo i povrat

Do 15 godina jamstva? Nego što!

Bez jamstva? Toga nema kod nas: kod tvrtke KAISER+KRAFT uvijek se možete pouzdati u jamstvo od minimalno tri godine. Kod nas je jamstvo moguće i do petnaest godina. U to se možete pouzdati! Jer to ćemo i učiniti. A ako ne biste bili zadovoljni, iskoristite svoje pravo na povrat unutar 30 dana.

Jamstvo

Pravo na povrat unutar 30 dana

Unatoč našim visokim standardima kvalitete može se dogoditi da nekim proizvodom nećete biti zadovoljni ili da Vam se jednostavno ne sviđa. Nema problema: možete ga vratiti u roku od 30 dana – ali obavezno u originalnoj ambalaži i bez tragova korištenja.

Mi ćemo Vam po primitku robe vratiti punu prodajnu cijenu.

Postprodajna usluga

Sigurno planiranje kod nas je uključeno u paket! Jamčimo Vam da ćete proizvode koje ste kod nas naručili moći jednostavno naknadno naručivati, dopunjavati ili proširivati. Uz proizvode naših marki Eurokraft, Active Green, Quipo i Office Akktiv dobit ćete čak 5 godina postprodajnih usluga.

Ako određeni proizvođači budu izuzeti iz asortimana, svakako ćemo Vas o tome obavijestiti, pa ćete imati dovoljno vremena još malo potražiti ili izvršiti dodatne narudžbe. Ako proizvod koji želite kod nas više uopće ne možete pronaći … ne postoji gotovo ništa što za Vas ne bismo mogli nabaviti. Samo nas pitajte. Ili iskoristite našu uslugu nabave.

Jamstvo i povrat wt$