Iskreno garantirano

Jamstvo i povrat

Do 15 godina jamstva? Nego što!

Bez jamstva? Toga nema kod nas: kod tvrtke kaiserkraft uvijek se možete pouzdati u jamstvo od minimalno tri godine. Kod nas je jamstvo moguće i do petnaest godina. U to se možete pouzdati! Jer to ćemo i učiniti. A ako ne biste bili zadovoljni, iskoristite svoje pravo na povrat unutar 30 dana.

Jamstvo

  • 10 godina jamstva dajemo Vam na sve proizvode EUROKRAFTpro.
  • 3 godina jamstva dajemo Vam i na sve proizvode EUROKRAFTbasic.
  • A na sve druge proizvode tvrtke kaiserkraft dobit ćete minimalno 3 godine jamstva.
  • Na neke proizvode u našoj internetskoj trgovini nudimo Vam jamstvo od čak 15 godina.
Jamstvo i povrat 619

Pravo na povrat unutar 30 dana

Jamstvo i povrat 545

Unatoč našim visokim standardima kvalitete može se dogoditi da nekim proizvodom nećete biti zadovoljni ili da Vam se jednostavno ne sviđa. Nema problema: možete ga vratiti u roku od 30 dana – ali obavezno u originalnoj ambalaži i bez tragova korištenja.

Mi ćemo Vam po primitku robe vratiti punu prodajnu cijenu.

Postprodajna usluga

Sigurno planiranje kod nas je uključeno u paket! Jamčimo Vam da ćete proizvode koje ste kod nas naručili moći jednostavno naknadno naručivati, dopunjavati ili proširivati. Uz proizvode naših marki EUROKRAFTpro dobit ćete čak 5 godina postprodajnih usluga.

Ako određeni proizvođači budu izuzeti iz asortimana, svakako ćemo Vas o tome obavijestiti, pa ćete imati dovoljno vremena još malo potražiti ili izvršiti dodatne narudžbe. Ako proizvod koji želite kod nas više uopće ne možete pronaći … ne postoji gotovo ništa što za Vas ne bismo mogli nabaviti. Samo nas pitajte. Ili iskoristite našu uslugu nabave.

Vaš kontakt:

  • Telefon: 0800 - 68 00
  • E-pošta: servis@kaiserkraft.hr
Jamstvo i povrat wt$