Sustavi za prostore

Sustavi za prostor nude Vam prostor u prostoru. Bio to mali ured u hali za proizvodnju, čisto područje u radionici za motorna vozila ili kontejner za kratkoročno vanjsko skladištenje. Sve je moguće i proizvode potrebne za to pronaći ćete ovdje.

Sa sustavima za prostore doslovno ćete stvoriti nova radna mjestaSvaka skladišna i proizvodna hala ima više iskoristivog prostora no što se to može naslutiti prema četvornim metrima navedenima u tlocrtu, i to kako u vodoravnom tako i u okomitom smjeru. S našim sustavima za prostore i dugogodišnjim iskustvom naših djelatnika stvorit ćete uredske ili skladišne površine ondje gdje ih ranije niste niti mogli naslutiti. Sustavi za prostore k tomu Vam nude fleksibilnost, zbog čega ćete biti najbolje opremljeni i za buduće potrebe za dodatnim prostorom.Koje su prednosti sustava za prostore?Jedna od najvećih prednosti naših sustava za prostore jest mogućnost stvaranja novih prostora, a da se pri tome ne zadire u temeljnu građevinsku konstrukciju – odnosno da zauvijek budete vezani za postojeće oblikovanje prostora. Tako Vam primjerice nudimo sustave pregradnih stijenki i urede u halama koje ćete moći fleksibilno proširivati i premještati. Pri tome neće doći do dugotrajnih građevinskih preinaka ni dugačkih prekida radova.Iz toga proizlazi druga prednost: sustavi za prostore međusobno odvajaju proizvodne, uredske i skladišne površine, a da jedinice pri tome neće biti suviše međusobno razmaknute. Tako ćete smanjiti količinu potrebnih putova za prijelaz djelatnika, olakšati komunikaciju te učinkovitije oblikovati organizaciju rada.Ova kombinacija blizine i odvajanja također funkcionira bez posebnih potreba. Na primjeru našeg projekta »Uredske površine u skladišnoj hali« pokazat ćemo Vam kako smo integrirali laboratorij u proizvodnu lokaciju koju nismo morali graditi iz temelja – uz istovremeno uvažavanje svih uvjeta koji su važni za ovo osjetljivo radno okruženje.Koji sustavi za prostore postoje i gdje ih mogu učinkovito upotrijebiti?Kod tvrtke kaiserkraft nudimo Vam najrazličitije sustave za prostore za sve moguće potrebe. Pri tome ćemo se u potpunosti prilagoditi Vašim individualnim zahtjevima.Ako biste u svoje skladište željeli integrirati skladišne podeste, kod nas ćete pronaći individualizirane proizvode koje će naši djelatnici planirati i ostvariti u suradnji s Vama.  • Skladišni su podesti dobar odabir kada neiskorišteni prostor u poprečnom smjeru želite opremiti uredima i dodatnim površinama.

  • Prednost: djelatnik u uredu ima pregled nad proizvodnom površinom te tako može brzo i učinkovito donositi odluke, zahvaćati u radne korake ili komunicirati sa suradnicima.


Za postavljanje pojedinih sustava pregradnih stijenki i ureda u halama neće Vam trebati ni naša praktična potpora. Tako ćete zahvaljujući jednostavnom sustavu prema načelu utora i pera moći postaviti ured u hali na razini poda za otprilike šest sati. Pri tome ćete moći slobodno birati u pogledu prozora, vrata i podjele zahvaljujući mogućnosti odabira inteligentnih modula.Ovi sustavi pregradnih stijenki odnosno ureda u halama primjenjuju se i izvan proizvodnih hala: kao portirska kućica, skladišni prostor te podjela stijenki u velikomu uredskom prostoru.Trakaste zavjese odvajaju radna područja te su svejedno propusne. One prvenstveno sprječavaju prodiranje prašine i prljavštine te vremenskih utjecaja, no vrlo je jednostavno koračati kroz njih ili prolaziti vozilom. K tomu će osigurati snižavanje energetskih troškova. Stoga su one idealne kao zaštita ispred prilaza odnosno ograda.Na što je potrebno obratiti pozornost tijekom postavljanja sustava za prostore?U načelu vrijedi sljedeće: što je veća površina koju je potrebno nanovo stvoriti sustavima za prostore i/ili što se ona više proteže u okomitom smjeru, to je važnije da Vam mi i naša stručnost pružimo podršku na licu mjesta.Naši djelatnici u svrhu provođenja projekta primjerice provjeravaju mogu li Vaši podovi izdržati opterećenje skladišnog podesta te može li se Vaša predodžba za novi prostor provesti u pogledu statike.Na temelju toga stvaraju se individualizirani planovi te se organizira postavljanje. U pogledu toga važnu ulogu također igraju radnopravni propisi te sigurnosni aspekti.Drugim riječima: Vi nam priopćujete sve svoje potrebe, a mi ćemo se u suradnji s Vama pobrinuti o Vašemu cjelokupnom projektu.Kako Vam još možemo pomoći?Naša CAD usluga planiranja prva je polazišna točka za Vaše velike projekte u pogledu sustava za prostore. Na temelju našega višegodišnjeg iskustva i intenzivne suradnje s dugogodišnjim partnerima možemo za Vas provesti i izvanredne te sasvim individualne projekte. Jednostavno nas kontaktirajte.Ako se sami želite uključiti u manje projekte, preporučujemo Vam da prvo pogledate sljedeće priručnike:

I kao uvijek: za pitanja ili želje naš će Vam tim tvrtke kaiserkraft u svakom trenutku osobno stajati na raspolaganju.