0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Sustavi za prostore

Sustavi za prostor nude Vam prostor u prostoru. Bio to mali ured u hali za proizvodnju, čisto područje u radionici za motorna vozila ili kontejner za kratkoročno vanjsko skladištenje. Sve je moguće i proizvode potrebne za to pronaći ćete ovdje.
Kategorije naših proizvoda
Skladišni kontejneri
Imate puno toga za pohraniti, a premalo prostora? Skladišni kontejneri mogli bi ...
Skladišni podesti
Želite li postojeće površine inteligentno iskoristiti? S našim skladišnim ...
Sustavi pregradnih stijenki, uredi u hali
Na taj ćete način dobiti više! Više mjesta, više mira, više produktivnosti. Sa ...
Trakaste zavjese
Trakaste zavjese idealne su za zaštitu strojeva ili pregrađivanje hala. Također, ...
Zaštitne rešetke
Zaštitna ograda ili zaštitna rešetka neophodna je za zaštitu ljudi i opreme kod ...

Sa sustavima za prostore doslovno ćete stvoriti nova radna mjestaSvaka skladišna i proizvodna hala ima više iskoristivog prostora no što se to može naslutiti prema četvornim metrima navedenima u tlocrtu, i to kako u vodoravnom tako i u okomitom smjeru. S našim sustavima za prostore i dugogodišnjim iskustvom naših djelatnika stvorit ćete uredske ili skladišne površine ondje gdje ih ranije niste niti mogli naslutiti. Sustavi za prostore k tomu Vam nude fleksibilnost, zbog čega ćete biti najbolje opremljeni i za buduće potrebe za dodatnim prostorom.Koje su prednosti sustava za prostore?Jedna od najvećih prednosti naših sustava za prostore jest mogućnost stvaranja novih prostora, a da se pri tome ne zadire u temeljnu građevinsku konstrukciju – odnosno da zauvijek budete vezani za postojeće oblikovanje prostora. Tako Vam primjerice nudimo sustave pregradnih stijenki i urede u halama koje ćete moći fleksibilno proširivati i premještati. Pri tome neće doći do dugotrajnih građevinskih preinaka ni dugačkih prekida radova.Iz toga proizlazi druga prednost: sustavi za prostore međusobno odvajaju proizvodne, uredske i skladišne površine, a da jedinice pri tome neće biti suviše međusobno razmaknute. Tako ćete smanjiti količinu potrebnih putova za prijelaz djelatnika, olakšati komunikaciju te učinkovitije oblikovati organizaciju rada.Ova kombinacija blizine i odvajanja također funkcionira bez posebnih potreba. Na primjeru našeg projekta »Uredske površine u skladišnoj hali« pokazat ćemo Vam kako smo integrirali laboratorij u proizvodnu lokaciju koju nismo morali graditi iz temelja – uz istovremeno uvažavanje svih uvjeta koji su važni za ovo osjetljivo radno okruženje.Koji sustavi za prostore postoje i gdje ih mogu učinkovito upotrijebiti?Kod tvrtke KAISER+KRAFT nudimo Vam najrazličitije sustave za prostore za sve moguće potrebe. Pri tome ćemo se u potpunosti prilagoditi Vašim individualnim zahtjevima.Ako biste u svoje skladište željeli integrirati skladišne podeste, kod nas ćete pronaći individualizirane proizvode koje će naši djelatnici planirati i ostvariti u suradnji s Vama.  • Skladišni su podesti dobar odabir kada neiskorišteni prostor u poprečnom smjeru želite opremiti uredima i dodatnim površinama.

  • Prednost: djelatnik u uredu ima pregled nad proizvodnom površinom te tako može brzo i učinkovito donositi odluke, zahvaćati u radne korake ili komunicirati sa suradnicima.


Za postavljanje pojedinih sustava pregradnih stijenki i ureda u halama neće Vam trebati ni naša praktična potpora. Tako ćete zahvaljujući jednostavnom sustavu prema načelu utora i pera moći postaviti ured u hali na razini poda za otprilike šest sati. Pri tome ćete moći slobodno birati u pogledu prozora, vrata i podjele zahvaljujući mogućnosti odabira inteligentnih modula.Ovi sustavi pregradnih stijenki odnosno ureda u halama primjenjuju se i izvan proizvodnih hala: kao portirska kućica, skladišni prostor te podjela stijenki u velikomu uredskom prostoru.Trakaste zavjese odvajaju radna područja te su svejedno propusne. One prvenstveno sprječavaju prodiranje prašine i prljavštine te vremenskih utjecaja, no vrlo je jednostavno koračati kroz njih ili prolaziti vozilom. K tomu će osigurati snižavanje energetskih troškova. Stoga su one idealne kao zaštita ispred prilaza odnosno ograda.Na što je potrebno obratiti pozornost tijekom postavljanja sustava za prostore?U načelu vrijedi sljedeće: što je veća površina koju je potrebno nanovo stvoriti sustavima za prostore i/ili što se ona više proteže u okomitom smjeru, to je važnije da Vam mi i naša stručnost pružimo podršku na licu mjesta.Naši djelatnici u svrhu provođenja projekta primjerice provjeravaju mogu li Vaši podovi izdržati opterećenje skladišnog podesta te može li se Vaša predodžba za novi prostor provesti u pogledu statike.Na temelju toga stvaraju se individualizirani planovi te se organizira postavljanje. U pogledu toga važnu ulogu također igraju radnopravni propisi te sigurnosni aspekti.Drugim riječima: Vi nam priopćujete sve svoje potrebe, a mi ćemo se u suradnji s Vama pobrinuti o Vašemu cjelokupnom projektu.Kako Vam još možemo pomoći?Naša CAD usluga planiranja prva je polazišna točka za Vaše velike projekte u pogledu sustava za prostore. Na temelju našega višegodišnjeg iskustva i intenzivne suradnje s dugogodišnjim partnerima možemo za Vas provesti i izvanredne te sasvim individualne projekte. Jednostavno nas kontaktirajte.Ako se sami želite uključiti u manje projekte, preporučujemo Vam da prvo pogledate sljedeće priručnike:  • Savjetnik za kupovinu Pomoć pri planiranju za sustave pregradnih stijenki i urede u halama

  • Savjetnik za kupovinu Upute za planiranje za Connect pregradne stijenke


I kao uvijek: za pitanja ili želje naš će Vam tim tvrtke KAISER+KRAFT u svakom trenutku osobno stajati na raspolaganju.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda