Kolica za čišćenje, kolica za pranje

Kante, sredstva za čišćenje, krpe, metle, mopovi i još puno toga … Ako pri profesionalnom čišćenju ne želite sve nositi sami, potrebna su Vam kolica za čišćenje. U njima će sve biti na svojem mjestu, tako da će svako pomagalo za čišćenje brzo biti nadohvat ruke.

U kategoriji Kolica za čišćenje, kolica za pranje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Vermop, eurokraft pro, Rubbermaid, eurokraft basic.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 58

Kolica za čišćenje – nema više nošenjaTko puno vozi opterećuje svoja leđa? Ovisi o vozilu. Kolica za čišćenje marki kao što su Eurokraft ili Quipo pri učestalom korištenju pomažu zdravlju leđa Vaših radnika. Uz to ona čišćenje čine još učinkovitijim. Tako se vožnja isplati svim sudionicima.Kolica za pranje koja čuvaju leđa pri svakoj upotrebiZbogom nošenje, dobro došlo guranje! Kolicima za mokro brisanje pune se kante bez napora mogu prenijeti od točke A do točke B. Sredstva za čišćenje možete staviti na prostor za odlaganje, a tu je i naprava za cijeđenje mopova.Zvuči dobro, ali nije dovoljno? Onda odaberite jedan ili dva broja veća. Kolica za pranje tvrtke kaiserkraft pronaći ćete u različitim varijantama i dimenzijama. Jedna ili dvije kante volumena između 6 i 30 litara, držači za vreće za otpad, više prostora za odlaganje, plastične posude i još mnogo toga – Vi birate. Pomične stanice za čišćenje osim za transport prikladne su i za čuvanje potrepština za čišćenje, a kolica koja ispunjavaju HAACP standarde odobrena su za upotrebu u sanitarnim područjima, bolnicama i bazenima. Okretni kotači s odbojnim kolutovima štite namještaj ako se kolica koji put sudare.Još dodatne opreme za industrijsko čišćenjeBudući da sama vožnja nije dovoljna da bi sve bilo čisto, kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete velik izbor sredstava, krpa i strojeva za industrijsko čišćenje. Tako ćete stvoriti idealne preduvjete za blistavo radno okruženje koje je jednako poticajno za zdravlje kao i rad kojim se čuvaju leđa. Savjete za odabir dobit ćete u našem Savjetniku za kupnju Industrijsko čišćenje.