Uredski stolci

Želite na brzinu porazgovarati o nečem, nakratko rasteretiti leđa ili klijentima i gostima osigurati mjesto za sjedenje koje ne zauzima puno prostora? Uredski stolci i visoke stolice mogu vam pružiti sve to – pa čak i nešto više od toga.

U kategoriji Uredski stolci nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Topstar, meychair, eurokraft pro, interstuhl, Twinco, bimos, eurokraft basic, TrendOffice.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 57

Ergonomski uredski stolci i visoke stolice: želite se nasloniti? Imamo bolju ideju!Opušteno se nasloniti – što ima loše u tome? Zapravo ništa. No sve više djelatnika u uredu klasičnu stolicu zamjenjuje ergonomskim uredskim stolcem. To nije samo pametno, nego i itekako zdravo.
U koju nam je svrhu potreban uredski stolac?Uredski stolac u načelu je sjedalo bez naslona koje se zahvaljujući pametnim funkcijama pretvara u mjesto za vježbanje leđa: takozvani višestruko pomični uredski namještaj korisnika potiče na to da se miče za vrijeme sjedenja. Mi imamo uredske stolce s naslonom i bez naslona, s mogućnošću namještanja visine i bez te mogućnosti, s kotačima i bez kotača, okretne, fiksne pa čak i sklopive stolce, a naravno i visoke stolice.Zahvaljujući obloženim površinama sjedala ili ergonomski oblikovanim školjkastim sjedalima nad svojim poslom nikad ne morate sjediti u ukočenom položaju. Okretna postolja s mogućnošću nestupnjevanog namještanja visine, kotači, a osim toga i nedostatak naslona osiguravaju maksimalnu pokretljivost – čak i uz minimalne pokrete.
Po čemu se razlikuju uredski stolci?Tvrtka kaiserkraft ima uredske stolce s najrazličitijim osnovnim zadacima. Stolci na kotačima s obloženom površinom univerzalna su oprema za sporedna radna mjesta u uredu. Oni služe i kao sjedala za posjetitelje.U ordinaciji, prodajnom prostoru sa savjetovalištem ili u drugim gospodarskim granama gdje se istovremeno traže sjedenje i pokretljivost stolci s higijenskom presvlakom pravi su izbor.Nepomični uredski stolci s namještanjem visine s pomoću plinske opruge razumna su alternativa klasičnoj uredskoj stolici. Na sastancima mogu osigurati veću agilnost u leđima i glavi, a u malom uredu mogu uštedjeti prostor ili poslužiti za opremanje prostora za klijente.Visoke stolice same po sebi nisu stolci – to nam otkriva i njihovo ime. No one mogu rasteretiti tijelo u uspravnom položaju – primjerice kad za stojećim radnim stolom ili pisaćim stolom s mogućnošću namještanja visine nakratko želite rasteretiti noge. Uspravnije držanje tijekom sjedenja također je ergonomska prednost.Osim toga nudimo Vam različite ergonomske izvedbe s konusnim i nagibnim funkcijama. Radi se o kompaktnijoj i stabilnijoj alternativi lopti za sjedenje – sa svim prednostima, ali bez ijednog njezinog nedostatka.Ni izgled im nije za baciti. Vizualno privlačni stolci tražena su alternativa za kafiće i područja za klijente u kojima se uglavnom boravi kraće. Dizajnerski stolci u suvremenom stilu u Vaš će uredski namještaj unijeti i promjenu.Kako da svojim djelatnicima uredskom stolicom ponudite samo najbolje, između ostalog možete saznati u savjetniku »Zdravo sjedenje«. U sklopu projekta za nove uredske prostorije rado ćemo Vas pratiti pri izboru dobrih uredskih stolaca i stolica. Ako imate pitanja, uvijek nam se možete obratiti!