Kliješta

Jedna glava, dva kraka, jedan zglob – kliješta su se dokazala već tisućljećima. Kod nas ćete pronaći klasike u suvremenoj izvedbi i u mnogobrojnim varijantama, od kliješta za cijevi preko kombiniranih kliješta pa sve do kliješta za zakovice.

U kategoriji Kliješta nudimo Vam proizvode sljedećih marki: KS Tools.

Marka
Vrsta proizvoda
Dužina [mm]
160
160
390
390
-
Relevantno
Količina proizvoda: 30

Kliješta – za svakog ona prava»Za to nam trebaju kliješta.« – »Koja?« Dobro pitanje. Kako god glasio odgovor, ovdje ćete pronaći ona prava: kliješta za cijevi, kombinirana kliješta, kliješta za žicu, plosnata kliješta, kliješta za zakovice… Samo morate znati što tražite.Hvatanje, rezanje ili držanje?Kliješta se mogu podijeliti u različite kategorije:  • Kliješta za hvatanje i držanje: u početku bijahu kliješta za hvatanje. Imali su ih još u starom Egiptu. Suvremeni su oblik kliješta za hvatanje ona za cijevi, neizostavni alat za instalatere. Kliješta za cijevi možete pronaći u našoj trgovini i kao kliješta za kutne cijevi za nepristupačne kutove ili kao jednoručna kliješta za cijevi. Za hvatanje obradaka, čavala i sličnog tu su plosnata ili okrugla kliješta. Treba Vam treća ruka? To će riješiti grip kliješta.

  • Kliješta za rezanje: nema električne instalacije bez kliješta za žicu. Za izolaciju kabela prvi su izbor kliješta za skidanje izolacije. Mehaničarska kliješta idealna su za rezanje, ali i za sukanje žice.

  • Kombinirana kliješta: kombinirana kliješta mogu rezati i držati, ovisno o tome kako ih postavite.

  • Specijalna kliješta: većinom kliješta možete razdvojiti spojeve. Kliještima za zakovice ih stvarate. Osim toga kod nas možete pronaći i kliješta za plinske cijevi, pištolje za kabelske vezice, kliješta za probijanje, kliješta za vodenu pumpu i još mnogo drugih specijalista.


Kako bi naša kliješta pri rezanju, držanju ili hvatanju odradila dobar posao, izrađena su od kvalitetnih materijala. Radi maksimalne fleksibilnosti dostupna su u mnogo različitih dužina. Kad smo već kod fleksibilnosti: u kompletima kliješta dobit ćete nekoliko kliješta odjednom. Kako bi rezanje, hvatanje i oblikovanje bilo udobnije za ruke, u našoj trgovini možete dobiti radne rukavice. I još nešto: kromirana kliješta ne hrđaju tako brzo kao polirana.Ručni alati za svaku potrebuKod tvrtke kaiserkraft nećete dobiti samo kliješta u mnogo različitih varijanti nego i velik izbor drugih ručnih alata, od ključeva za vijke preko kutnih imbus ključeva pa sve do utičnih naglavaka i bitova. Kompleti alata osiguravaju Vam osnovnu opremu – pa čak i više od toga. Za uredno čuvanje nadohvat ruci preporučujemo radne klupe ili radioničke pultove odnosno kolica za alat.Imate li još pitanja? Slobodno nam se obratite u svakom trenutku. Rado ćemo Vam pomoći.