0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Tip ljestvi
Svojstvo
Radna visina
Materijal
Izvedba za penjanje
 

Višenamjenske ljestve, teleskopske ljestve

Univerzalni talent među ljestvama su višenamjenske ljestve i teleskopske ljestve. Zahvaljujući velikoj nosivosti, kvalitetnoj obradi i enormnoj stabilnosti doći ćete i do najvišeg radnog mjesta.
Pronađeno je 26 proizvoda
| | |
Pronađeno je 26 proizvoda

Višenamjenske ljestve i teleskopske ljestve – svestrane mogućnosti uspinjanjaStojeće ljestve ili ljestve za naslanjanje? To se ne morate pitati ako se odlučite za višenamjenske ljestve tvrtke KAISER+KRAFT. One, naime, mogu i bez zida.
Jedne ljestve za svaki slučajMnoge višenamjenske ljestve sastoje se od tri dijela i imaju dio koji se može izvući. Druge se mogu postaviti kao stojeće ljestve i po potrebi rasklopiti u ljestve za naslanjanje. Uz to ima modela koji su osim kao ljestve sa stepenicama prikladne čak i kao stojeće ljestve. Kod svih je varijanti prednost to što za različite primjene trebate samo jedne ljestve. Ali što se visine tiče, ipak ćete ostati fleksibilni. U vezi s tim pročitajte naš savjetnik s dodatnim informacijama o odabiru veličine ljestvi.Našim je ljestvama još nešto zajedničko – njihova bogata sigurnosna oprema. Suvremeni sustavi šarki, protuklizni podlošci i mogućnosti naknadnog dodavanja protukliznih obloga stepenica: višenamjenske ljestve i teleskopske ljestve donose Vam sve što Vi ili Vaši djelatnici trebate za sigurno stajanje. Ono na što biste pri sigurnom radu s ljestvama i u pogledu ergonomije trebali obratiti pozornost, saznat ćete u našim savjetnicima za kupnju.
Još više mogućnosti za visoke usponeBilo da se radi o pola metra ili deset metara iznad tla, za bojanje ili zavrtanje: kod nas ćete pronaći velik izbor ljestvi i skela za različite primjene od stepenica pa do ljestvi s platformama i podestima. Razgledajte malo i popnite se.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda