Mrežasti kontejneri, spremnici za slaganje

Mrežasti kontejneri i spremnici za slaganje nude više prostora i bolju preglednost u skladištu. A kako su zadaci u skladištu vrlo raznoliki, naša ponuda uključuje i razne vrste spremnika za slaganje i mrežastih kontejnera. Zatvoreni ili otvoreni, različitih nosivosti, veliki ili mali … sigurni smo da ćete među njima pronaći svoj model.

U kategoriji Mrežasti kontejneri, spremnici za slaganje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Heson, Eichinger, eurokraft pro.

Relevantno
Količina proizvoda: 121

Mrežasti kontejneri i spremnici za slaganje: iskoristite prostor, skladištite pregledno, transportirajte sigurno.Kako je došlo do toga da se u New Yorku počnu graditi neboderi? Znate, kada površina postane dragocjenom, počinje se graditi uvis. A što to znači za proizvodnju, skladištenje i transport? U načelu istu stvar, iz čega proizlazi sljedeće: sve vrste robe počinju se slagati jedne na drugu. Centralni je aspekt pri tome mobilnost. Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete opsežnu ponudu mrežastih kontejnera i spremnika za slaganje u različitim veličinama, od različitih materijala i u različitim izvedbama. Spremnici su izrađeni tako da se mogu slagati jedni na druge, jedni u druge ili vješati putem omči za dizalicu te vertikalno podizati. Svestranost proizvoda ispunjava različite zahtjeve u pogonu, od proizvodnje i čuvanja te sve do isporuke i prezentacije proizvoda u prodaji.Mrežasti kontejneri i spremnici za slaganje: robusna izrada, detaljna promišljenost: inteligencija se krije u konceptuLogističko savršenstvo – iako to ne biste slutili kada vidite ove proizvode, ali upravo je to posrijedi kada je riječ o njima. Do 20 mrežastih kontejnera može se slagati u sklopljenom stanju kao i tri mrežasta kontejnera koja sadrže teret, a otklapanje i sklapanje provode se u svega nekoliko poteza. Izvedbe su s jednakom osnovnom površinom dostupne s različitim korisnim visinama, dok se za prezentaciju robe nude modeli s podjelom pretinaca. A oblik slijedi funkciju: dva zavarena mrežasta kontejnera niske konstrukcije u složenom su stanju visoka koliko i EURO kutija, a spremnici za slaganje posjeduju takve dimenzije da optimalno iskorištavaju utovarnu površinu u teretnim vozilima. U aspektu varijabilnosti: spremnici za slaganje s različitim visinama stijenki dostupni su s međusobno usklađenim osnovnim površinama za težine od 500 – 2000 kg. A pri tome se podrazumijeva: visine za uvoz prilagođene su standardnim podiznim i transportnim uređajima.Spremnici za slaganje: svrha upotrebe određuje tehničku izvedbuŽelite čuvati male dijelove? Tada bi spremnici za slaganje s punom stijenkom bili pravi odabir. Želite imati pristup skladištenoj robi i kada su mrežasti kontejneri složeni jedni na druge? Tada Vam na raspolaganju stoji model sa zaklopkom. Skladištite cijevi ili nosače? Viličar ih može u postolju za dugačke terete sigurno transportirati od točke A do točke B.Sada ste Vi na redu. Birajte među raznim dostupnim mogućnostima koje su optimalno rješenje za Vaš pogon – bez obzira na prostorna i druga ograničenja. Potrebni su Vam transportni uređaji? Želite podršku tijekom planiranja svojeg uređenja skladišta? Razgovarajte s nama. Mi u tvrtki kaiserkraft pomoći ćemo Vam savjetima i djelima.