Zaštita rubova, zaštita površina

Ne postoji paket ni paleta bez rubova. Ako želite da Vaša pošiljka stigne sigurno i neoštećeno na cilj, postoji jedan vrlo jednostavan trik na području pakiranja koji se primjenjuje upravo ovdje: zaštita rubova – uz pomoć dodatne opreme raznih oblika, veličina i materijala.

U kategoriji Zaštita rubova, zaštita površina nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft basic.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost

Zaštita za rubove i površine: rubovi? Nema problema!Čak i najrobusnija roba za slanje ima svoju Ahilovu petu koja se uglavnom nalazi na kutovima i rubovima. Poštedite se nezgrapne ambalaže i ako imate glomaznu i osjetljivu robu, pouzdajte se u proizvode za zaštitu rubova i površina. I prijevozna sredstva će profitirati ako se tijekom slanja više ne morate brinuti o rubovima.
Izračun troškova i korist: za koju je vrstu robe za slanje potrebna zaštita za površine i rubove?Bilo da je riječ o velikom pisaćem stolu od visokokvalitetnih materijala ili paleti s blokovima od porastog betona: zaštita za površine i rubove važna je uvijek kad se teška, glomazna roba koja bi se mogla okrhnuti ili odlomiti šalje od točke A na točku B.Zaštitnim se proizvodima osiguravaju neuralgične točke na proizvodu i istovremeno smanjuje potreba za ambalažnim materijalima. Naime, da biste zaštitili kutove pisaćeg stola koji su skloni oštećenjima, trebala bi Vam ogromna kartonska kutija koja je dovoljno prostrana za oblaganje čitavog komada namještaja u debelom sloju. To bi bilo veliko gubljenje prostora i resursa, a i znatno bi se povećao logistički trošak.Istovremeno proizvodi za zaštitu površina i rubova u određenoj mjeri osiguravaju i da se transportno vozilo ne ošteti primjerice uslijed abrazije ili lomljenja, ako je natovareno brojnim paletama na kojima je glomazna roba odgovarajuće osigurana.
Što se postiže proizvodima za zaštitu rubova i površina tijekom transporta?Kutnici za zaštitu rubova od različitih materijala važni su za osiguravanje tereta jer omogućuju čvrsto stezanje zateznih pojaseva i poboljšavaju prianjanje brojnih materijala – i to bez rizika od oštećenja. To vrijedi i ako želite pomicati teret pomoću pomagala za podizanje.
Kut, rub, kutnik: kad trebam upotrijebiti koji proizvod?Ambalaža i roba moraju naravno uvijek ići zajedno. To važi kako za materijal tako i za paket, težinu, dimenzije i ostale dijelove ambalaže za optimalan transport.Rubovi i trake od kartona imaju smisla tijekom transporta namještaja kao dodatni »zaštitni sloj« ispod traka za zamatanje, a površinska zaštitna mreža osigurava da se ne oštete metalne površine. Kutnik od plastike u raznim izvedbama pravi je izbor za teške drvene letve na paletama.Također nudimo tuljke od tvrdog papira za slanje planova, otisaka i drugih dokumenata, a naši teleskopski tuljci za slanje pružaju posebno pametnu varijantu za zaštitu proizvoda.Dodatne savjete za uspješnu logistiku otpreme nudi Vam naš Savjetnik za kupnju ambalažnog materijala!Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Kutnici za zaštitu rubova | Sklopive kartonske kutije | Zaštita kutova | Ručni uređaji za odmotavanje | Cjevaste folije | Stezne folije | Dodatna oprema za pakiranje | Stolovi za pakiranje TRESTON