Dlijetla

Za odvajanje i obradu: Dlijeta Vam pomažu u oblikovanju radnih komada. Također su praktični pomagači tijekom saniranja jer osiguravaju potrebnu polugu. Od ravnih dlijeta preko šiljastih dlijeta do zidarskih dlijeta – različite vrste dlijeta očekuju Vas u internetskoj trgovini tvrtke kaiserkraft.

U kategoriji Dlijetla nudimo Vam proizvode sljedećih marki: KS Tools.

Dlijeto: Neizostavan klasikDlijeto daje precizan oblik drvu, kamenu i drugim materijalima. Klasični ručni alati mogu se koristiti fleksibilno. Bilo da su šiljasta ili zidarska dlijeta, ravna dlijeta ili odvijači: Rezni rubovi i vrhovi ručnih alata također se mogu naoštriti – i stoga su prikladni za trajnu komercijalnu uporabu. Važno je da alat nakon brušenja učvrstite kako biste osigurali njegovu funkcionalnost.Kada se koristi koja vrsta dlijeta?Naziv dlijeta ili opisuje njegov oblik ili ukazuje na područje primjene. Šiljasto dlijeto opremljeno je oštrim vrhom. Osigurava visoku razinu selektivne primjene kada želite obraditi ili ukloniti različite materijale. Ravno dlijeto, s druge strane, ima ravnu oštricu koja Vam omogućuje preciznu kontrolu slomljenih rubova.Dlijeta za fuge i zidarska dlijeta tako su nazvana zbog preciznog prianjanja oštrice za uske pukotine i spojeve. Prikladna su za uklanjanje netaknutih zidnih elemenata. Dlijetom za pločice možete dospjeti ispod zidnih elemenata kod renoviranja sanitarnih prostorija ili kuhinja. Odvijači su pak neizostavni pomagači ako želite zabijati ili izbijati razne spojne elemente.Dlijeta s nagnutim glavama nezamjenjiva su u konstrukciji karoserije za otpuštanje zavarenih spojeva. Zahvaljujući obliku, možete odvojiti zavareni šav čekićem i dlijetom bez oštećenja okolnog materijala. Željeza koja možete koristiti za bušenje oblika u materijale upotpunjuju ponudu. Od kružnih rupa do udubljenja u obliku ručke – s praktičnim alatima to možete učiniti u tren oka.Kompleti dlijeta: Potpuno opremljeniKompleti dlijeta praktični su za svakodnevnu primjenu. Sastoje se od dlijeta istog tipa, ali različitog promjera kanala. Kombinirani kompleti, s druge strane, nude i ravna i šiljasta dlijeta, kao i druge uobičajene oblike. To znači da uvijek imate pravo dlijeto pri ruci – bez obzira na to želite li raditi na drvu, kamenu ili drugim materijalima.Želite li podršku pri odabiru pravih dlijeta ili imate pitanja o određenom proizvodu? Onda nas kontaktirajte. Naši servisni savjetnici rado će Vam osobno pomoći.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Kutije za asortiman | Regali s policama | Kutije za alat | KLT spremnici | Prostirke za radna mjesta | Uređaji za zavarivanje | Nosači | Materijal za punjenje