Stalci za vreće za smeće, držači za vreće za smeće

Trebate veći stupanj čistoće? Držači za vreće za smeće i stalci za vreće za smeće su postavljeni! Tako odvajanje otpada sigurno uspijeva.

U kategoriji Stalci za vreće za smeće, držači za vreće za smeće nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, VAR, eurokraft basic, Hailo, Kongamek, Rubbermaid.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 58

Stalci za vreće za smeće i držači za vreće za smeće: fleksibilna i čista alternativa kantama za smećeSamo je čist pogon funkcionalan pogon. Stoga u ponudi imamo brojne kante za smeće za svaki dio poduzeća. Svugdje gdje želite prikupljati smeće, a da pritom ne zauzimate puno prostora, u primjeni su stalci za vreće za smeće i držači za vreće za smeće. Vi se možete koncentrirati na ono što je bitno – veliki volumen prikupljanja i sigurno zbrinjavanje.Koje su prednosti držača za vreće za smeće?Držači za vreće za smeće imaju jasan zadatak: nude čistu i praktičnu mogućnost odlaganja smeća u za to predviđene vreće za smeće. Ništa više, ništa manje. Budući da vreća za smeće nije ograničena metalnim ili plastičnim poklopcem, može se napuniti više nego što bi bio slučaj s klasičnom kantom za smeće.Umjesto da punu vreću za smeće morate izvaditi iz držača, što je nezgrapno i postoji mogućnost kidanja, pri upotrebi stalka za vreće za smeće možete je jednostavno otpustiti iz zateznog držača i izvaditi s bočne strane. U slučaju nužde možete jednostavno podignuti stalak preko vreće.Zahvaljujući ovoj učinkovitoj kombinaciji stakla i držača s otvorom za ubacivanje držač za vreće za smeće zauzima manju površinu u odnosu na kantu za smeće ili kantu za papir sličnog prihvatnog volumena. To je posebno korisno u područjima s vrlo velikim priljevom smeća i ograničenim prostorom – primjerice u kuhinjama u ugostiteljstvu.Istovremeno ova konstrukcija omogućava malu težinu, stoga se brojni držači za vreće za smeće mogu bez problema pomicati na kotačima. To ih čini idealnima za upotrebu pri održavanju prostorija i čišćenju.Na što trebam obratiti pozornost pri kupnji stalka za vreće za smeće?Naš asortiman rješenja za otpad raspoređen je prema proračunskim zahtjevima i kapacitetima. Osnovna rješenja standardnog volumena do 120 litara smeća prikladna su za mjesta za prikupljanje s prosječnim priljevom smeća i manjom brzinom punjenja.U kuhinji ili sličnim područjima u kojima se držači za vreće za smeće brzo pune smećem i često ih je potrebno mijenjati, trebate uložiti u posebno stabilno stakle za vreće za smeće odgovarajućeg maksimalnog volumena.Također je važno koja se vrsta smeća prikuplja. Za odvajanje sirovina uložite u držače za vreće za smeće s dvostrukim ili trostrukim stalcima s kodiranjem u boji. Za smeće velikog volumena potrebne su Vam varijante s iznimno velikim otvorom za punjenje.U načelu savjet glasi: stalak za vreće za smeće prilagođava se vašem priljevu smeća – ne obrnuto. Ako Vam možemo pomoći pri odabiru proizvoda, svakako nam se obratite!