Rešetke za blokiranje, ograde oko gradilišta

Za zaštitu djelatnika ili kao barijere za neovlaštene prolaznike: rešetke za blokiranje i ograde oko gradilišta sprečavaju ulaz u područja kojima se u tom trenutku ne smije pristupiti zbog građevinskih radova ili nezgoda. Pobrinite se za sigurnost!

U kategoriji Rešetke za blokiranje, ograde oko gradilišta nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Schake, VISO, Rubbermaid.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 39

Rešetke za blokiranje i ograde oko gradilišta – fleksibilno ograđivanje i sprečavanje nezgodaPažnja je komplicirana po pitanju mode. Ali ako je u radnoj svakodnevici užurbano, čak će i profesionalci meditacije postati dekoncentrirani. Naše rešetke za blokiranje i ograde oko gradilišta sprečavaju da djelatnici u takvoj situaciji dospiju u opasno područje, a gradilišta osiguravaju od pristupa neovlaštenih osoba. Dobra stvar je ta što se demontiraju jednako brzo kako se i montiraju.Rešetke za blokiranje štite ljude i strojeveRešetke za blokiranje prvenstveno imaju tri cilja:  • One sprečavaju ozljede djelatnika i prolaznika ako se u pogrešno vrijeme nađu na pogrešnom mjestu.

  • One štite skupe strojeve i uređaje, primjerice od sudara s viličarom.

  • One sprečavaju pristup neovlaštenih osoba.


Rešetke za blokiranje i ograde oko gradilišta mogu se ovisno o potrebi upotrebljavati za opasna mjesta u pogonima, za osiguravanje gradilišta i za manifestacije. Za razliku od fiksnih elemenata za ograđivanje, one se mogu sastaviti i ponovno rastaviti u tren oka. Kod marke kaiserkraft pronaći ćete ograde za svaku potrebu.Ova su svojstva važna kod odabiraPažljivi ljudi znaju da su male stvari bitne. To vrijedi i za odabir pravih rešetki za blokiranje i ograda oko gradilišta. Evo nekoliko savjeta o tome koji su detalji posebno važni:  • S kotačima ili bez njih: rešetke za blokiranje s kotačima posebno su praktične, osobito ako se rešetke često postavljaju ili se mijenja njihov raspored.

  • Plastika ili čelik: plastične su rešetke lake i povoljne, no rešetke od čelika mogu izdržati veća opterećenja.

  • Retro-reflektirajuća izvedba ili ne: na to se pitanje može brzo odgovoriti: ako se element za ograđivanje nalazi na mjestu gdje i noću ima ljudi, trebat ćete retro-reflektirajuće rešetke za blokiranje.

  • Skladištenje: kompaktne kod skladištenja su primjerice škaraste rešetke koje se mogu »sklopiti«.


Osim toga, kod marke kaiserkraft dobit ćete elemente za vrata i elemente za pričvršćivanje na zid. Kompleti i drugi proizvodi za ograđivanje i označavanje: uspornici za kolnike, kabelski mostovi, stupovi itd. A ako niste sigurni što točno trebate, obratite nam se!