Ugostiteljstvo

Najvažnije pitanje u svakodnevnom radu jasno glasi: „Kavica?'' Najfleksibilniji odgovor na to ćete pronaći u kuhinji svojeg poduzeća – bez obzira radi li se o maloj niši s aparatom za kavu ili o potpuno opremljenoj kuhinji za ugošćavanje više ljudi. Ovdje ćete pronaći sav namještaj vezan za ugostiteljstvo i male kuhinje kao i odgovarajuću ugostiteljsku opremu za Vaš pogon ili ured.

Ugostiteljstvo i posluživanje – siti zaposlenici su sretni zaposleniciJutarnja kava, mali zalogaj tijekom pauze, malo hrane za živce prije sastanka: jelo i piće jednostavno pripadaju uspješnom radnom danu. S malim kuhinjama, ugostiteljskom opremom ili opremom za bifee poštedjet ćete se velikih kantina, glomaznih čajnih kuhinja i stalnog osoblja.
Što sve pripada dobrom ugostiteljstvu u poduzeću?Mnogi zaposlenici vole provesti pauzu za ručak izvan ureda ili radionice. Ta promjena mjesta važna je za razbistriti glavu i pronaći nove perspektive. Ali ponekad treba nešto slatko ili piće. Tko nema mjesta za pravu čajnu kuhinju, može koristiti ugostiteljsku opremu kao što su male kuhinje za uređenje mjesta za sastanke u radionici ili proizvodnom uredu. Pametni ormarići nude dovoljno prostora za aparat za kavu, ploču za kuhanje i hladnjak te dovoljno prostora za pohranu omiljenih šalica i kave.S mobilnim hladnjakom, čajna kuhinja dolazi izravno na radno mjesto. Hladna pića, sitnice i pribor za jelo ovdje su uvijek pri ruci – u sobi za sastanke, u prostoru za posjetitelje, na sajmovima i događanjima ili bilo gdje drugdje gdje je osvježenje neizostavno.
Gdje je najbolje postaviti ugostiteljski namještaj u poduzeću?Uz očite zahtjeve – kao što je pristup generatorima struje i priključku za vodu – postoje i razmatranja koja se odnose na proces postavljanja opreme za ugostiteljstvo kao što su male kuhinje.  • Krilna vrata kuhinjskih ormarića trebala bi se moći potpuno otvoriti na mjestu postavljanja bez pokrivanja ili blokiranja prolaza ili drugih elemenata namještaja.

  • Pare od hrane trebale bi moći izaći što je lakše moguće. U područjima bez prozora ili dovoda svježeg zraka dodatno postavite nape s filtrima.

  • Odaberite mjesto postavljanja koje omogućuje sjedeći namještaj s barskim stolovima i stolicama u neposrednoj blizini.

  • Označite kuhinjske ormariće kao takve kako biste izbjegli zabunu s ormarićima za opremu ili alate.


Ako želite učiniti sve što se tiče posluživanja i ugostiteljstva u Vašem poduzeću, naše planiranje projekata je tu za Vas. Na primjer, brinemo se o planiranju i implementaciji potpuno opremljenih kuhinja, dizajniramo elegantna područja za boravak i preuzimamo sve druge zahtjeve za poslovne objekte prilagođene kupcima i zaposlenicima. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome ili našem asortimanu, jednostavno stupite s nama u kontakt.