Radni stolovi

Nepopustljivi: radni stolovi za industriju i obrte su fleksibilni, ekonomični i ergonomski osmišljeni. A izdržat će štošta. Iz našeg asortimana jednostavno sastavite svoje individualno radno mjesto. Nudimo Vam različite komponente kako bi na Vašem radnom stolu sve odgovaralo.

U kategoriji Radni stolovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: RAU, Treston, eurokraft basic, eurokraft pro, bedrunka hirth.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 71

Radni stolovi – idealna podlogaU proizvodnji, radionici ili otpremi nište na funkcionira bez stola. A što je bolji stol to će lakši biti posao. Zato kod tvrtke kaiserkraft u ponudi imamo samo radne stolove koji su dostojni svojeg imena – od robusnih materijala, s velikom nosivošću i dodacima za rad kojim se ne opterećuju leđa.Radni stolovi moraju moći ovoOvisno o tome gdje se upotrebljava, radni je stol centrala za organizaciju, prostor za odlaganje i radno mjesto u jednom. U industriji osim toga dolazi u kontakt s teškim materijalima, tekućinama i agresivnim tvarima.Zato naši radni stolovi mogu puno podnijeti. Različite dimenzije i oblici te mogućnost kombiniranja osnovnih i dogradnih stolova pružaju fleksibilnost. Osim toga, u našoj ćete trgovini dobiti stolove različite visine. A visina je ključna za to da se leđa tijekom rada osjećaju udobno.Zašto je visina toliko važnaJednostavno sredstvo za sprečavanje bolova u leđima, bolesti kralježnice i izostanaka s posla radni je stol odgovarajuće visine. O kojoj se visini radi, ovisi o vlastitoj visini, ali i o poslu. Za fine sjedeće poslove dobra je orijentacijska vrijednost 1000 mm, a za poslove montaže to bi bilo oko 200 mm manje. Tko češće radi stojeći, trebat će viši stol.Budući da govorimo o mnogobrojnim varijablama, naši radni stolovi imaju mogućnost namještanja visine. Zato nije nikakav problem ako za istim stolom rade ljudi različite visine. Zahvaljujući elektromotoru lako se i brzo namještaju. Još Vam je samo potreban ergonomski stolac. I njega možete pronaći kod nas.Radni stolovi: ovako stoje stvari s materijalomNajviše mora izdržati stolna ploča, osobito ako Vaši djelatnici rukuju teškim dijelovima, lemilima i svrdlima. U tom je slučaju najbolje da odaberete radni stol s pločom od masivnog drva, s oblogom od čeličnog lima ili – posebno za lemljenje – linoleuma. Za lagane poslove poput pisanja, za radna mjesta za pakiranje i ispitivanje u ponudi je melamin. Najpovoljnije rješenje predstavljaju MDF ploče. Radite li s osjetljivim elektroničkim dijelovima koje može oštetiti elektrostatički naboj? Tada morate upotrijebiti ESD radne stolove.Imate stolnu ploču koja je zašla u godine? Kod tvrtke kaiserkraft možete je zamijeniti. Uz cijele radne stolove i pisaće stolove nudimo stolne ploče različitih marki i veličina.Prava dodatna oprema stol čini savršenimKako bi radni stol postao savršeno radno mjesto, možete ga upotpuniti dodatnom opremom iz naše online trgovine – primjerice okretnim pokretnim ladičarima, svjetiljkama, uređajima za oslobađanje pisaćeg stola i još mnogim drugim stvarima. Kod nas možete dobiti i stručno savjetovanje u vezi sa stolicama i stolovima i savršenu opremu za radna mjesta. Tako više ništa ne stoji na putu učinkovitom radnom mjestu. A ako niste sigurni – pitajte nas i mi ćemo Vas rado savjetovati!Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Zaštitne prostirke | Vodilice kabela | Pokretni ladičari | Kolica s pladnjevima | Garderobni ormarići | Zakretni krakovi