0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Širina
Tefal
Visina
Za format papira
 

Ploče za planiranje

Ploče za planiranje ili ploče za planove pružaju nam ono za čime svaki radni dan tragamo: red, preglednost, strukturu! Bez obzira radi li se o godišnjem planeru, planeru održavanja ili planeru projekata – pomoću naših ploča za planiranje upravljanje terminima, planiranje godišnjih odmora i projekata postaje uredno.
Pronađeno je 22 proizvoda
| | |
MAUL - Držač za nacrte
stolni držač za nacrte
Neto
1.035,- kn
Neto
1.020,- kn
AKCIJA
Neto
615,- kn
509,- kn
Rasterska ploča
s magnetnim svojstvima
Neto
od 1.275,- kn
MAUL - Rasterska ploča, u bijeloj boji
raster 10 x 10 / 50 x 50 mm
Neto
od 543,- kn
Neto
od 617,- kn
MAUL - Ploča za planiranje
mjesečni/godišnji planer
Neto
617,- kn
Neto
7.475,- kn
MAUL - Držač za nacrte
pomični držač za projekte s 3 zakretna kraka
Neto
2.355,- kn
MAUL - Držač za nacrte
zidni držač za nacrte
Neto
690,- kn
Neto
693,- kn
Neto
1.760,- kn
Godišnji planer SILVERLINE
s podjelom na 365 dana
Neto
868,- kn
Godišnji planer SILVERLINE
s okomitom podjelom mjeseci
Neto
868,- kn
Tjedni planer SILVERLINE
s podjelom na 7 dana
Neto
868,- kn
Godišnji planer
ŠxV 1200 x 900 mm, s podjelom na 365 dana
Neto
od 1.500,- kn
Godišnji planer
ŠxV 900 x 600 mm, s podjelom na 365 dana
Neto
od 868,- kn
Godišnji planer
ŠxV 900 x 600 mm, s okomitom podjelom na mjesece
Neto
od 868,- kn
Pronađeno je 22 proizvoda
Ploče za planiranje – jer ne mora sve biti multimedijalno!
Ploče za planiranje i utične ploče zapravo više uopće ne bi smjele postojati. Na kraju krajeva, konkurencija je ogromna: softver za planiranje, alati za upravljanje projektima, posebni organizacijski programi … onomu tko danas želi planirati i vizualizirati svoje radne procese na raspolaganju stoje gotovo bezbrojne digitalne mogućnosti. Ali nema šanse: i u vremenima prije IT-a, multimedije i sličnoga, ploče za planiranje bile su izuzetno popularne te još uvijek čine dio standardne opreme u brojnim pogonima i radionicama, a u mnogim su poduzećima neizostavan dio uredske opreme. U čemu je stvar? Hm, vjerojatno u tome što su ploče za planiranje jednostavno iznimno praktične. Naravno, posebni softver ima svoje prednosti – ali je, nažalost, često i prilično kompleksan, ne baš jednostavan za uporabu i istovremeno sklon greškama. K tomu je mjesto za većinom ekrana poprilično ograničeno pa prilikom planiranja većeg broja paralelnih projekata s godinama postaje premalo za ljudsko oko. A ni bijele ploče i oglasne ploče, prezentacijske ploče ili stijenke za moderiranje nisu prava alternativa za takve zadatke planiranja jer im nedostaju zadana struktura i preglednost. Zato ovaj put bodovi idu pločama za planiranje. Nema veze radi li se o planiranju smjena u pogonu za sljedeća četiri mjeseca ili o pregledu zadataka u uredu kroz sljedeća dva tjedna: uz pravu ploču za planiranje ili utičnu ploču u svakom ćete trenutku imati savršen pregled!

Brojne ploče za planiranje, brojne mogućnosti.
A koja je ploča za planiranje ona prava? Odgovor na to uopće nije jednostavan jer to uvelike ovisi o tome koliko konkretno želite planirati i vizualizirati. Želite li godišnji ili tjedni plan, plan u retcima ili stupcima, plan za projekte, plan održavanja ili osobni planer: u našem asortimanu pronaći ćete brojne različite varijante ploča za planiranje uz koje će se Vaše upravljanje resursima, terminima, projektima, prostorijama, odsutnošću ili nalozima pretvoriti u dječju igru. Stoga se u svakom slučaju detaljno informirajte o posebnim prednostima pojedinih ploča za planiranje u našem asortimanu kako biste pronašli pravi model. A onda ga jednostavno naručite. I to je to!
Usporedba proizvoda