Ručni strojevi za metenje, strojevi za metenje

Lakohodni i temeljiti: ručni strojevi za metenje učinkovita su alternativa metli. Od okretnih strojeva za metenje unutrašnjosti pa sve do moćnih motornih modela za upotrebu na otvorenom: uz ručne strojeve za metenje tvrtke kaiserkraft čak ćete i veće površine očistiti u tren oka.

U kategoriji Ručni strojevi za metenje, strojevi za metenje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kärcher, haaga, eurokraft basic.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 16

Ručni strojevi za metenje: korisna pomagala pri čišćenjuUčinkovita pomagala pri čišćenju: ručni strojevi za metenje pouzdano uklanjaju finu, ali i grubu prljavštinu. Za razliku od metle akumulatorski ili motorni stroj za metenje ima veći opseg funkcija. Zbog toga su ti strojevi pravi dobitak za industrijsko čišćenje. Samo ih trebate preko poda hale ili vanjske površine voditi pravilnim putanjama te ćete brzo i učinkovito očistiti čak i veće površine.Poseban raspored rotirajućih četaka pouzdano prenosi prljavštinu u prihvatni spremnik. Ovisno o modelu on ima volumen i do 50 litara. Neki strojevi za metenje dodatno su opremljeni i usisnom napravom koja čišćenje čini još temeljitijim. Osobitosti rotacije četaka pojasnit ćemo u savjetniku Načela metenja i načelo tandemskih valjaka.Prednosti strojeva za metenjeVelike se površine mogu ciljano i učinkovito očistiti ručnim strojem za metenje. Različite podloge pritom ne predstavljaju nikakav problem – mnogi modeli prikladni su za upotrebu u unutrašnjosti i na otvorenom. Zahvaljujući rotaciji četaka stroj za metenje učinkovit je i kod prljavštine za koju su obični ručni uređaji preslabi. Tu spadaju:  • Suho i mokro lišće te zeleni ostaci na vanjskim područjima

  • Limenke od pića, papir ili slične glomazne stvari uz kantu za otpad

  • Fine prašine koje se ne smiju uskovitlati


Ručni strojevi za metenje iz naše online trgovine rade tiho i uz to su vrlo okretni. Ako model ima usisnu jedinicu, ona je bitno šira nego kod klasičnog usisavača za pod. Zbog toga se mogu ciljano pokupiti i veliki predmeti te se stroj za metenje može svestrano upotrebljavati u krugu pogona.Za koje su podove prikladni različiti strojevi za metenje?Većina strojeva za metenje iz našeg asortimana koncipirana je za tvrde podove u unutrašnjosti i na otvorenom. Točne informacije o tome možete pronaći u odgovarajućem listu s podacima. Kod nas možete pronaći strojeve za metenje na ručni ili motorni pogon. Također postoje i neki posebni modeli za brzo usputno čišćenje:  • Baterijske metle: to su motorizirane nadogradnje klasika u kućanstvu. Ovaj kompaktni uređaj učinkovito je pomagalo za manje prostorije u unutrašnjosti i tepihe.

  • Klasični ručni strojevi za metenje: za manje površine i malu količinu prljavštine ručne su verzije učinkovito rješenje.

  • Strojevi za metenje i usisavanje: oni čiste posebno temeljito i prikladni su za velike površine i prostore s puno prašine na podu, npr. u staji ili pilani.


Što je važno pri odabiru strojeva za metenje?Odlučujući čimbenik pri odabiru je gdje će se stroj za metenje upotrebljavati. Kompaktni, ručni strojevi za metenje uvijek su spremni za upotrebu. Posebno su okretni i prikladni su za čišćenje uskih prolaza, npr. u skladištu. Na većim su površinama pak neizostavne motorizirane varijante koje čiste brzo i učinkovito. Osim odabira između ručne varijante i motornog stroja za metenje važni su i sljedeći čimbenici:  1. Širina metenja dobiva se iz broja, rasporeda i konstrukcije četaka. Što je veća širina metenja, to ćete brže očistiti velike površine.

  2. Moguća radna brzina i brzina hoda pri optimalnom čišćenju ključne su za učinkovito čišćenje.

  3. Kako biste odredili učinkovitost stroja za metenje, bacite pogled i na navedeni računski kapacitet metenja po satu. To je rezultat motorizacije, širine metenja i broja četaka.


Još uvijek niste sigurni koji će stroj za metenje udovoljiti zahtjevima za čišćenje u Vašem pogonu? Naš ljubazni servisni tim rado će Vam pomoći pri odabiru. Također ćemo Vam pomoći i u potrazi za drugim proizvodima za čišćenje i sanitarije. Obratite nam se!
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Strojevi za čišćenje | Kante za otpad s papučicom | Ormari za sredstva za čišćenje | Sredstva za čišćenje poda | Usisavači za pod | Oprema za čišćenje starmix | Ručni strojevi za metenje EUROKRAFTbasic