Složive stolice, konferencijske stolice

Kako bi Vam svi sastanci pošli od ruke: konferencijske stolice moraju biti udobne, ergonomske i izdržljive. A ako pored toga i lijepo izgledaju, zasigurno će brzo završiti u Vašoj košarici.

U kategoriji Složive stolice, konferencijske stolice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Topstar, eurokraft pro, Dauphin, interstuhl, eurokraft basic, TrendOffice.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 71

Konferencijske stolice i stolice za razgovor – Vaše tajno oružje za najbolje odlukeBrojni su sastanci poprimili epske razmjere jer je jedan od sudionika neprestano ustrajao na jednom te istom pitanju o ovom ili onom detalju. A to je dobro: naime, detalji su katkad odlučujući čimbenik. Kako bi Vaši djelatnici i sudionici na konferenciji imali itekako potreban mir, trebali biste naručiti odgovarajuće konferencijske stolice i stolice za razgovor kod tvrtke kaiserkraft. Ovdje ćemo Vam objasniti zašto je to tako.Zašto je važno da sudionici na konferenciji dobro sjede?Udobno i ergonomično sjedenje za pisaćim stolom se, dakako, podrazumijeva. No i tijekom sastanka ili konferencije njegova je važnost itekako velika. Naime, ovdje je riječ o tome da se izrečeno čuje, razumije, na njega odgovori te da se naposljetku dospije do donošenja odluke.No to funkcionira samo kada sudionicima ništa ne odvraća pozornost. Primjerice zbog bolnih leđa ili neudobna, skučenog položaja tijekom sjedenja. Što se tijelo tijekom sjedenja duže osjeća dobro i da ima podršku, to će duže trajati pozornost i koncentracija. Stoga bi konferencijske stolice i stolice za razgovor, posebice za sastanke ili konferencije s dalekosežnim posljedicama, trebale biti posebno udobne i ergonomične.Pri tome nije važno osigurati samo odgovarajuću oblogu ili oblik sjedišta. Stolice bi se također morale moći jednostavno pomicati po prostoriji, kako bi djelatnici tijekom rada mogli prelaziti između konferencijskih stolova i dijelova za prezentacije i moderiranje.Kako ću kod tvrtke kaiserkraft odabrati savršene konferencijske stolice i stolice za razgovor?Naša ponuda seže od iznimno kvalitetnih stolica za posjetitelje za reprezentativnu konferencijsku prostoriju do složivih stolica kojima se ostvaruje izvrsna ušteda prostora za fleksibilno pružanje mogućnosti za sjedenje u dvoranama ili prostorijama za seminare. Kao kompas za svoj odabir svakako biste u obzir također trebali uzeti trajanje i učestalost sjedenja na konferencijskim stolicama i stolicama za razgovor. A važno je i okruženje u kojemu bi se ove stolice trebale postaviti.Ili, drukčije rečeno: za kratak boravak u području za čekanje ili pasivno slušanje izlaganja vrijede drugi preduvjeti nego za sastanke upravnog odbora poduzeća.Rado ćemo Vam pomoći pri odabiru, a k tomu smo za Vas sastavili Stranicu za savjete o prezentacijama na kojoj također možete pronaći savjete za moderiranje.