Zidni držači, držači za dokumente

Organizirani, zaštićeni i vidljivi: s držačima za dokumente zadržat ćete pregled nad popisima za godišnji odmor, cjenicima i rasporedima smjena. Od sklopivih okvira pa sve do višedijelnih sustava prozirnih košuljica – u online trgovini tvrtke kaiserkraft otkrijte asortiman praktičnih držača za dokumente.

U kategoriji Zidni držači, držači za dokumente nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Tarifold, DURABLE, eurokraft basic, magnetoplan, Justrite, ANKE.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 99

Zidni držači i držači za dokumente: jer bez njih jednostavno ništa ne ideStojite s robom na blagajni, skener nije prepoznao kôd, a kada ne bi bilo cijene s brojem proizvoda na popisu u sklopivom držaču... I u digitaliziranu svijetu itekako ovisimo o pisanim papirnatim dokumentima. Gosta je potrebno izvijestiti o dnevnim specijalitetima na jelovniku, mobilni krajnji uređaj nije uvijek nadohvat ruke kada je u radionici potrebno nakratko provjeriti upute za montažu, a temeljit red bez sustava prozirnih košuljica jednostavno nije zamisliv. S držačima za dokumente i zidnim držačima tvrtke kaiserkraft osigurat ćete da se poslovanje u trgovini neometano odvija te da ne dođe do zastoja u proizvodnji – čak i ako katkad nema elektroničkog zaslona na vidiku.Zidni držači, stolni stalci, sklopivi okviri – u kombinezonu ili odijeluBiste li na potpisivanje ugovora došli u radničkom kombinezonu? Vjerojatno ne biste. Budući da različita područja primjene iziskuju odgovarajuć nastup, naši zidni registratori dostupni su Vam u različitim izvedbama dizajna i materijala. Od elegantnog nehrđajućeg čelika do plastike u signalnim bojama, s magnetnim svojstvima ili u svrhu zaštite iza folije – naš asortiman jednako je raznovrstan poput potreba Vašeg poduzeća.Od organizacije do prezentacije – mi ćemo Vas opremitiRed je, morate priznati, cijeli život, prije svega u poduzeću. Stoga naša ponuda proizvoda osim sustava prozirnih košuljica obuhvaća sve predmete koji su Vam potrebni u pogledu uredskog materijala. Razvrstavanje, slaganje, dijeljenje – sa sustavima za odlaganje tvrtke kaiserkraft Vaši će djelatnici uštedjeti vrijeme i živce jer je bjesomučno traženje stvar prošlosti. Dakako, kada ste tako dobro organizirani, možete suvereno predstaviti sebe i svoje poduzeće – najbolje s pomoću korisnih pomagala za prezentaciju i moderiranje iz naše online trgovine. Moderacijski kovčezi, kolica za projekciju, prezentacijska platna te bijele ploče s potrebnom dodatnom opremom podići će Vaše predavanje na razinu uzbudljivog i zabavnog događanja. I što sada? Jednostavno svijetu pokažite svoj talent. Naime, znate što se kaže: »Nemojte samo održati govor – pretvorite ga u zabavu!«