Vreće za otpad

Za besprijekorno zbrinjavanje otpada: u vrećama za otpad otpornima na trganje može se jednostavno ukloniti otpad od papira, miješani otpad, biološki otpad i teški otpad. Vreće za smeće imaju varijabilan volumen punjenja i boju. Osim toga, vrpca i držač za smeće uvelike olakšavaju rukovanje. Otkrijte asortiman vreća za otpad u online trgovini tvrtke kaiserkraft!

U kategoriji Vreće za otpad nudimo Vam proizvode sljedećih marki: CEMO, Deiss, Rubbermaid, VAR, Justrite, Unger, Wolf.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 90

Vreće za otpad za jednostavno zbrinjavanje smeća


Više nemate mjesta i ništa se ne miče? S vrećama za otpad tvrtke kaiserkraft održavat ćete zbrinjavanje i spriječiti nakupljanje smeća.


U našoj ćete trgovini pronaći male vreće za ured i velike za skladište, višenamjenske i specijalizirane za teške transporte ili biološki otpad. U kombinaciji s odgovarajućim spremnicima to je idealan preduvjet za funkcionalno zbrinjavanje smeća.Za svaku kantu prava vreća


S volumenom od 6 do preko 1000 litara naši su spremnici za otpad prikladni za svaki transport.


Ali mi nemamo samo pravu veličinu. Zato Vam nudimo velike i male vreće za smeće od različitih materijala za spremnik za sirovine u uredu, malu kantu za smeće u radionici i kantu za smeće u skladišnoj hali:


  • Plastične vreće otporne na kidanje od ekološkog polietilena za kante za smeće različitih veličina

  • Papirnate vreće za biološki otpad koji se može kompostirati

  • Posebno jake vreće za teški otpad od PE-LD

  • Vreće za ormare za skupljanje rublja

  • Posebne vreće za otpad s aluminijskom presvlakom za kombinirane spremnike za otpad i pepeljare

Više o razlikama među vrećama za otpad od različitih materijala možete saznati u našem savjetniku za odabir pravih vreća za otpad.Dodatna oprema za čuvanje i transport


Sve je u vreći? Brze spojnice pobrinut će se za to da sve tamo i ostane. Ili možete upotrijebiti uređaj za namotavanje. Skupite na vrhu, stavite žičanu omču i zakvačite aparat za namotavanje. Nijedan čvor nije ravan tome.


Naravno da ćete kod tvrtke kaiserkraft pronaći i odgovarajuće spremnike u koje možete staviti naše vreće za otpad. Baš kao i hvataljke za otpad i pepeljare ili kolica za skupljanje otpada – za savršenu čistoću na Vašem poslu.