Strugala, zidarske žlice, lopatice za struganje

Za glatke zidove i površine: lopatice, zidarske žlice i strugala pomažu Vam u nanošenju mase za fuge ili pločice u preciznim slojevima. To ih čini idealnim alatima ako želite postići što ujednačeniji i najprecizniji rezultat. U internetskoj trgovini kaiserkraft otkrit ćete lopatice, zidarske žlice i strugala u različitim izvedbama – tako da možete obraditi bilo koju površinu u tren oka.

U kategoriji Strugala, zidarske žlice, lopatice za struganje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: KS Tools.

Strugala, zidarske žlice, lopatice – svestrani alati u tvrtki i radioniciBilo da se radi o polaganju pločica, lijepljenju tapeta ili općenitom renoviranju – strugala, zidarske žlice i lopatice prikladni su za različite zadatke. Uz pravilnu uporabu, alati zajedno s masom uklanjaju neravnine kao i male pukotine te rupe na zidovima i podovima. Na taj način možete pomoću lopatica stvoriti optimalnu podlogu za daljnju obradu dotične površine.Koja su strugala, zidarske žlice i lopatice prikladni za što?Za fine pukotine koristite male, praktične lopatice. Na taj način zadržavate maksimalnu kontrolu nad masom i površinom. Za fuge i kutove prikladna su fina dlijeta i dlijeta za fuge. Posebno su uska i stoga mogu doseći i teško dostupna mjesta. Osim toga, s ovim modelima možete uvijek raditi precizno, čak i na malim zadacima. Slično možete precizno raditi strugalom. Ono je prikladno za skidanje rubova tj. uklanjanje oštrih rubova i kutova.Koristite lopatice i zidarske žlice za obilato nanošenje mase za pločice ili mase za lopatice i ravnomjerno ih rasporedite. Osim toga, možete koristiti praktične ručne alate za uklanjanje neželjenih ostataka sa zidova ili podova. Općenito, mase koje imaju legure obojenih metala prikladan su izbor u industriji. Otporne su na habanje i lomljenje. Tijekom bojanja i lijepljenja tapeta koristite zidarske žlice od ravnog nehrđajućeg čelika ili nježne pjenaste gume.Na što treba obratiti pozornost pri korištenju lopatice?Osim odgovarajuće mase za lopaticu, potreban Vam je i odgovarajući oblik alata tijekom izvođenja radova s lopaticom. Za veće popravke, radite sa širokom ravnom lopaticom. Najbolje djeluje ako masu prvo nanesete grubo i ravno. Zatim je povucite laganim pritiskom i polukružnim pokretima odozgo prema dolje.Tražite li prikladne alate za suhozidne radove, polaganje pločica ili tapeta? Zatim pregledajte našu široku ponudu lopatica, zidarskih žlica i strugala. Ako imate pitanja o pojedinim modelima, slobodno nas kontaktirajte. Naš servisni tim rado će Vas osobno savjetovati o svim vrstama ručnih alata.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Alati za čišćenje cijevi | Alati za rezanje | Videoskopska tehnologija | Usisavači | Uređaji za ribanje podova | Krpe za čišćenje