Stolna kolica

Stolna kolica mogu poslužiti kao prijenosne radionice, pa su tako zaista svestrano upotrebljiva. S njima možete posvuda, okretna su, lagana i robusna, pogodna za dugotrajnu uporabu, pružaju puno prostora za pohranu i dovoljno veliku površinu za odlaganje. Našom ih opsežnom dodatnom opremom možete i nadograditi te od njih napraviti učinkovita, neizostavna radna pomagala.

U kategoriji Stolna kolica nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, Kongamek, B.PRO, eurokraft basic, HelgeNyberg, Rubbermaid, ZARGES, Gmöhling, RAU, Treston.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 210

Vaši novi multitalenti: stolna kolicaStolna su kolica multifunkcionalna na polju transportnih uređaja i kolica. Primjerice kao pomične radne klupe u mnogim su područjima za montažu neizostavna jer se mogu brzo i lako prenijeti s jednog radnog mjesta na drugo, a pružaju prostor i sigurne površine za odlaganje potrebnog materijala i uređaja. U idealnom slučaju stolna će kolica dopuniti Vaše fiksne radne stolove. U nekim pogonima uopće se više ne uređuju fiksna radna mjesta zato što je njihovo područje primjene često ograničeno. Umjesto toga možete uložiti u stolna kolica i transportna kolica za mobilnu upotrebu. U takvim slučajevima ipak biste trebali pripaziti na to da uzmete stolna kolica koja zahvaljujući mogućnosti spuštanja podvozja ipak mogu pružiti udobnost fiksne radne klupe.A kakva oprema postoji za naša stolna kolica?Po pitanju opreme i dodatne opreme za stolna kolica naš Vas izbor stavlja na muke, ali Vam pruža i snagu velikih mogućnosti. Svi se modeli u načelu izrađuju od dugovječnih i izdržljivih materijala poput čeličnog lima, multipleks ploča i plastike, mobilnost osiguravaju okretni kotači od pune gume sa sustavima za zaustavljanje. Osim asortimana montažnih pomoćnih kolica koja se jednostavno konstruiraju postoji još pregršt dodatnih opcija:  1. Koritaste police nepropusne na tekućine i police s protukliznim površinama omogućuju čist i siguran rad.

  2. Po potrebi su na raspolaganju i montažna kolica s umetcima za ormar i ladicama, pri čemu elementi s mogućnošću zaključavanja jamče sigurno čuvanje visokokvalitetnih alata i uređaja.

  3. Kolica s integriranim otvorenim skladišnim kutijama inteligentno su rješenje za čuvanje zaliha malih dijelova i ostataka iz proizvodnje.

  4. Kabeli, alati i drugi radni materijal svoje će mjesto pronaći na sustavima rupičastih ploča.

  5. Kako bi se mogao zajamčiti ergonomičan rad, postoje i stolna kolica s radnim pločama s mogućnošću namještanja visine. Moguće je optimalno prilagođavanje svim tjelesnim visinama.

  6. Nosivosti stolnih kolica sežu i do 500 kg.


Ovim Vam izborom nudimo učinkovita stolna kolica vrhunske kvalitete za svako područje primjene u vašem poduzeću. Koja ćete odabrati?Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Vage za pakete | Trake | Gumene prostirke | Ručni podizni viličari | ESD prostirke | Kutija sa zavojima | Ventilatori LISTA