Zaštite za sluh

Molim? Tko na vrijeme počne upotrebljavati zaštitu za sluh, kasnije će manje ispitivati i imat će više od života. Pravu zaštitu za sluh pronaći ćete kod tvrtke kaiserkraft.

U kategoriji Zaštite za sluh nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Uvex, MOLDEX, 3M.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 24

Zaštita za sluh: sigurni od bukeSvaka 7. odrasla osoba u Njemačkoj nagluha je, a mnogi su to mogli spriječiti. Primjerice uz naše zaštitne slušalice i čepiće za uši. Oni pouzdano stišavaju i štite Vaše uši od štetnih frekvencija.Uši trebaju veću zaštitu od drugih osjetilaKoliko su osjetljive naše uši često primjećujemo tek kad počnu zujati i pištati. Ali onda može biti prekasno. Već i dugotrajnija mala opterećenja mogu nepopravljivo oštetiti sluh. Opterećenja bukom kakva su uobičajena u proizvodnoj hali, na gradilištu ili tijekom montaže.Srećom, uši uopće nije teško zaštititi. Sve što Vam je za to potrebno pravo je sredstvo za zaštitu sluha.Kod tvrtke kaiserkraft dobit ćete ga u različitim izvedbama:


  • Čepići za uši

  • Zaštitne slušalice

  • Zaštitni lukovi za uši

Svim je ovim sredstvima za zaštitu sluha zajedničko da smanjuju razinu buke. Koliko u prosjeku, otkriva Vam takozvana SNR vrijednost.Važno: zaštita za uši na radnom mjestu nije stvar dobre volje. Pri izloženosti buci od 80 decibela poslodavci moraju osigurati zaštitu za sluh, a od 85 decibela radnici je moraju upotrebljavati.Čepići ili slušalice? – Razlike u zaštiti sluhaČepići za uši od poliuretana mali su, ugodni za nošenje i mogu se dobro kombinirati s drugom zaštitnom opremom, primjerice sa zaštitnim naočalama. Stanicom za opremu za zaštitu sluha djelatnicima pružate mogućnost da se uvijek i brzo posluže zaštitom za sluh.Zaštitne slušalice idealne su kad radno mjesto nije uvijek bučno, nego samo povremeno i kratkotrajno. Jednostavno ih stavite i skinite umjesto da u slušni kanal stavljate čepiće. Slično vrijedi i za zaštitne lukove.Još pitanja? Pitajte nas. Naša služba za korisnike uvijek Vam rado stoji na raspolaganju. Bacite pogled na naše druge proizvode za zaštitu na radu poput zaštite za oči, zaštite za glavu i zaštite za dišne putove.