Pločice s imenom, stolni stalci

Uvijek ćete znati tko je tko! Pločice s imenom pokazuju tko sjedi kraj Vas i s kime imate posla. Stolni stalci informiraju Vas decentno.

U kategoriji Pločice s imenom, stolni stalci nudimo Vam proizvode sljedećih marki: DURABLE, magnetoplan.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 66

Poznajemo li se? Naravno! S pločicama s imenom i stolnim stalcima tvrtke kaiserkraftJe li Vam svaki novi dan jednak prethodnomu? U trenutku kada ste se upoznavali s voditeljicom projekata i programerom, već ste zaboravili ime prokuristice. A kako se ono zove rukovoditelj obrade? Bez obzira na to je li riječ o sajmu, skupu ili prijmu, kada god se susrećete s nepoznatim osobama, dobro će Vam doći

pločice s imenom svih vrsta. Shvatite svoje poslovanje osobno: kada se oslovljavate imenom, akvizicijski će razgovor ili pregovori jednostavno proteći bolje.Pločice s imenom – i informacije o onome tko je tko postat će dijelom odjevne kombinacijeKod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete renomirane magnete za poglede kako u vizualno naglašenom tako i u decentnom obliku, no svi oni uvijek će odgovarati svakoj prigodi. U poduzeću ili tijekom događanja osobni kontakt brzo postaje intenzivnijim ako svoje sugovornike možete osloviti imenom. To se isplati, primjerice, tijekom pregovora. A pričvršćivanje je stvar zatvaranja; odaberite svoje pločice s imenom za pričvršćivanje kopčom, za pribadanje, s magnetnim svojstvima ili na tekstilnoj traci, sasvim u skladu sa svojim radnim potrebama. No jedno će biti sigurno: Vaše ime. Zaštićeni iza vrlo prozirna akrila ili tvrde folije, ime, položaj ili titula uvijek će biti dobro čitljivi.Kod nas se čita ono što se stavlja na stol: stolni stalci tvrtke kaiserkraftKada izgradite prisniji odnos s određenom osobom, vrlo ćete vjerojatno s njome sjediti za istim stolom. Sa stalcima s imenom iz naše bogate ponude djelatnici i kupci znat će kako mogu osobno osloviti svoje sugovornike, bez obzira na to je li riječ o sastanku ili tijekom školovanja. I kada smo već kod školovanja, kako Vi stojite u pogledu opreme za školovanje? Moderacijski kovčeg, prezentacijska ploča, stol za projektor ili magnetne pribadače, u našoj online trgovini pronaći ćete, dakako, sve što će Vašu obrazovnu jedinicu, prezentaciju ili predavanje učiniti uspješnim. Jasno je da ništa ne može nadomjestiti dojmljiv osobni nastup. Kao ni opremu tvrtke kaiserkraft. U potrazi ste za određenim proizvodom? Mi ćemo ga pronaći za Vas. Obratite nam se!