Uredski regali, regali za odlaganje

Dovoljno prostora za sve: registratore, dokumente, isprave… u uredskim regalima ima dovoljno prostora za sve što biste uvijek željeli imati nadohvat ruke. Nudimo Vam uredske regale različitih dimenzija, s različitim dubinama ladica, u različitim bojama i od raznih materijala. Tako možete po vlastitim potrebama odabrati ono što je Vama potrebno za Vašu organizaciju rada.

U kategoriji Uredski regali, regali za odlaganje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: mauser, eurokraft pro, Tojo, C+P.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 86

Uredski regali i regali za odlaganje: brži pronalazak potrebnih predmeta znači optimalan rad!Mali su detalji zaslužni za to da smisleno uređeni ured preraste u optimalno uređen ured. U tomu su slučaju detalj: vrata. Budući da ona nedostaju kod uredskih regala i regala za odlaganje, Vaši će djelatnici brzo pronaći i nadohvat ruke imati sve potrebno za rad. Otkrit ćemo Vam kada otvoreni uredski regali premašuju klasičan ormar.Kada se trebam odlučiti za uredske regale i regale za odlaganje, a kada za ormar?Tijekom odluke između sustava regala ili ormara u načelu se uvijek postavljaju ista pitanja – bez obzira na to jeste li u potrazi za uredskim namještajem ili uređujete radionicu i skladište:  • Što želim čuvati u njima?

  • Tko će i koliko često pristupati sadržaju?

  • Koliko prostora stoji na raspolaganju?


U uredu je ponajprije često rabljenim spisima i dokumentima mjesto u uredskom regalu – sve dok takva slobodna mogućnost pristupa ne prouzrokuje probleme u vezi sa zaštitom podataka ili sigurnošću. Ako do njih dođe, bolji su odabir ormari (s mogućnošću zaključavanja).Za razliku od toga, regal za odlaganje uvijek nudi prednost što tijekom mjerenja dimenzija ne morate obraćati pozornost na promjer zakretanja. To se posebice isplati u pogledu manjih dimenzija ureda, no koji svejedno mora odgovarati ergonomičnim smjernicama za zdravlje djelatnika.Važna značajka privlačna radnog okruženja kojim se potiče koncentracija također je vizualni mir okruženja s tračkom boje.Uredski regali i regali za odlaganje postižu to posebno u slučaju kada se pouzdate u registratore za dokumente sortirane po bojama koji će, možda s ovim ili onim ukrasnim predmetom, predstavljati prizor koji će djelatnicima posredovati osjećaj za red i preglednost.Međutim, s druge je strane također važno da je posebno malim elementima koji uzrokuju vizualni nemir, primjerice tipičnom uredskom materijalu, ipak mjesto u ormarima – ili u ukrasnim kutijama u regalu.Kod tvrtke kaiserkraft Vaš je ured u najboljim rukamaOd serija namještaja do uredske opreme i uredskih potrepština: kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete sve za optimalno opremanje ureda.A naša ponuda usluga dodatno Vam olakšava brzo završavanje projekta opremanja ureda. Tako se, primjerice, možete koristiti našom uslugom montaže, u okviru koje se regali sklapaju, pričvršćuju i usmjeravaju. K tomu će naši servisni partneri također sa sobom odmah ponijeti ambalažu. Imate pitanja u vezi s uslugom montaže ili našim proizvodima? Tada nam se obratite.