0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Dubina
Dužina nosača
Materijal
Nosivost police
Nosivost regala
Širina
Visina
Vrsta regala
 

Paletni regali

Paletni regali izdržavaju najteže terete i izrazito su robusni. Tim više zapanjuje što su istovremeno tako fleksibilni. Mogu se bez problema proširiti i opremiti na način koji je Vama − ili Vašim paletama − potreban. Rado ćemo planirati Vaš novi paletni regal zajedno s Vama, jednostavno nas kontaktirajte!
Pronađeno je 22 proizvoda
| | |
Uvozni regal
dubina regala 1740 mm, dubina za 2 palete
Neto
od 3.790,- kn
Uvozni regal
dubina regala 2590 mm, dubina za 3 palete
Neto
od 5.500,- kn
Uvozni regal
dubina regala 3440 mm, dubina za 4 palete
Neto
od 6.700,- kn
Neto
od 1.525,- kn
Uvozni regal
dubina regala 4290 mm, dubina za 5 paleta
Neto
od 7.800,- kn
Paletni regal
dogradni regal, nosivost police 2580 kg
Neto
3.190,- kn
Paletni regal
kompletni regal, nosivost police 2580 kg
Neto
7.600,- kn
Potporni okvir
dubina okvira 800 mm
Neto
od 1.125,- kn
Potporni okvir
dubina okvira 1100 mm
Neto
od 1.175,- kn
Neto
od 1.025,- kn
Neto
od 1.095,- kn
Neto
od 1.595,- kn
Neto
od 1.745,- kn
Neto
od 1.975,- kn
Neto
od 2.090,- kn
Kompletni paletni regal
čelik, lakiran umjetnom smolom
Neto
od 2.950,- kn
Neto
od 799,- kn
Neto
od 1.025,- kn
Neto
od 1.175,- kn
Neto
od 1.375,- kn
Neto
od 1.445,- kn
Neto
od 1.725,- kn
Pronađeno je 22 proizvoda
Paletni regali – učinkovito skladištenje – fleksibilan raspored – prilagođeni materijali
Paletni regali i konzolni regali s različitim nosivostima i visinama mogu se fleksibilno primijeniti i optimalno prilagoditi prostornim uvjetima te drugim uređenjima skladišta. Za skladištenje paleta različitih konstrukcija i težina neizostavni su prilagođeni regali za skladištenje. Budući da broj komada i volumen robe koju je potrebno skladištiti često može oscilirati, sustavi regala koji se mogu proširiti i brzo sastaviti, rastaviti i preinačiti imaju fleksibilnu prednost. Ako dijelovi paletnih regala povremeno nisu potrebni, mogu se jednostavno i brzo demontirati te pohraniti s mogućnošću uštede prostora. To je dobro rješenje kada je potrebno pripremiti privremeni prostor za druge svrhe. Za razliku od toga, paletni regali mogu se sustavno proširiti čim je potrebna dodatna površina za skladištenje. Uz stabilnu konstrukciju okvira potreban je osmišljeni izbor različitih polica regala za paletne regale kako bi se zadovoljili specifični zahtjevi skladištenja za različitu robu. Odabir polica za regale seže od polica izrađenih od ploče iverice preko mrežastih rešetki sve do panela i polica od čeličnog lima za regale za teške terete. U svakoj kategoriji može se posegnuti za različitim dubinama i debljinama. Posebna pozornost obraća se svim odlučujućim kriterijima kao što su optok zraka, nosivost i dimenzije robe za skladištenje, a korišteni se materijali prilagođavaju potrebnim preduvjetima.

Sigurnost je od najveće važnosti pri uporabi paletnih regala

Budući da paletni regali moraju izdržavati nosivosti do 10.000 kg, provjereni materijali i statički pravilne konstrukcije predstavljaju prijeko potreban osnovni preduvjet za sigurno skladištenje. Visoki sigurnosni zahtjevi u području skladišta ne postoje uzalud. Nadzor priznatih ispitnih inženjera certificiranih za ispitivanje te strogo provođenje DIN normi i smjernica jamče najveći stupanj sigurnosti za ljude i materijal. Elementi za pričvršćivanje na tlo i postavljanje odbojne zaštite u području prometnica značajno smanjuju opasnost od nezgoda. Prikladnu odbojnu zaštitu potrebno je pričvrstiti u skladu sa smjernicama BGR-234 na početne i krajnje potpornje regala na prometnim stazama. Zavareni potporni okviri brinu za visok stupanj stabilnosti i dugačak vijek trajanja paletnih regala. Uložite u sigurnost i pouzdajte se kod odabira Vaše opreme skladišta u provjerenu kvalitetu tvrtke KAISER+KRAFT.
Usporedba proizvoda