Brisači

Brisače za vodu i potrepštine za pranje prozora, podova i svih drugih površina u pogonu i industriji možete pronaći ovdje u trgovini. Kod drugih pomagala za čišćenje važno je okretanje, a kod brisača za vodu povlačenje: kad ga jednom postavite, odmah ćete imati dobar pogled i puni pregled!

U kategoriji Brisači nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Vikan.

Brisač za vodu: čistoća u jednom potezuVoda − sad je ima, sad je nema. Brisači za pod, prozor i sve glatke površine industrijsko čišćenje pretvaraju u dječju igru. Naravno, naši profesionalni brisači za vodu mogu i nešto više od običnog proizvoda za kućanstvo. Kako ćete to prepoznati? Po čistom rezultatu u jednom potezu.Brisači za vodu i strugaljke: u čemu je razlika?Između povlačenja i guranja postoji temeljna razlika – tako je i kod potrepština za čišćenje:  • Brisači za vodu sa silikonski profilom nisu samo važni pomagači pri pranju prozora. Oni će do sjaja dovesti i pločice kao i sve druge glatke površine. Brisači za vodu mogu se pomicati u svim smjerovima i pritom skupljaju tekućine. To načelo funkcionira i kod brisača za pod, koji u jednom potezu daju čiste i suhe rezultate.

  • Ako obrađujete veće podove, strugaljke za podove s drškom učinkovitiji su izbor. Kao i metla, one guraju tekućinu pred sobom te je učinkovito i bez ostataka u jednom potezu dovode do odvoda ili sabirnog mjesta. Industrijske ćete hale tako očistiti brže nego povlačenjem.


Na što trebam paziti kod brisača za vodu?Kako biste između brisanja mogli očistiti brisače za vodu i kako bi Vam pri ruci bila sredstva za čišćenje, važna je odgovarajuća kanta. Ona mora moći prihvatiti cijeli brisač – tipične izvedbe za pranje prozora stoga su pliće i četvrtaste.Silikonski profil mora se redovito provjeravati i zamjenjivati. Krhki ili oštećeni silikon više neće ravnomjerno upijati vodu – brisač će izgubiti svoj učinak. Proizvodi s izmjenjivom kasetom učinkoviti su izbor.Kako biste spriječili križnu kontaminaciju, za različita područja tvrtke upotrebljavajte bojama kodirane brisače i strugaljke: za površine od pločica u sanitarnim prostorima i zahodima brisači su crveni, a za praonice ustaljeni je izbor žuta boja. U kuhinji upotrebljavajte zelene, a prozore u upravnom području perite plavim brisačima.Važno: kad se odlučite za određeni kod, sve potrepštine za čišćenje dotičnog područja moraju biti iste boje i moraju se odvojeno čuvati, čistiti i održavati.Rado ćemo Vam pomoći u slaganju učinkovitih kolica za čišćenje sa svim nužnim potrepštinama. Osim toga, rado ćemo Vas savjetovati o higijeni u uredu ili urednosti i čistoći na radnom mjestu. Uz to ćemo rado i osobno odgovoriti na Vaša pitanja – slobodno nam se obratite.