Zamke za kukce

Zzzz … Previše zračnog prometa dok radite? Zamke za insekte tvrtke kaiserkraft pouzdano pomažu upotrebom UV svjetla.

Vaši filtri
Vrsta proizvoda
Bruto cijena
53
53
187
187
-
Neto cijena
42
42
149
149
-

Zamke za kukce – protiv letećih uljezaKad na radnom mjestu sve zuji, birajte: možete krenuti u lov muhomlatima ili problem možete elegantno riješiti zamkama za kukce tvrtke kaiserkraft Hrvatska.
Kada su Vam potrebne zamke za kukceVarijanta s lovom često nije baš moguća. Rojevi kukaca u skladišnim ili proizvodnim halama, ali i uredima, značajno ometaju rad i navlače Vam živce. U kuhinjama ili pogonima za preradu prehrambenih proizvoda oni predstavljaju još jedan higijenski rizik, a najkasnije kad muha završi u juhi, gosti u restoranu sigurno će se oneraspoložiti.
Kako rade naše zamke za kukceSrećom po Vas odnosno Vaše djelatnike, naše su zamke za kukce svjetlosnim godinama udaljene od muhomlata. Nećete morati sami ići u lov niti upotrebljavati otrovne tvari.Naše zamke za kukce rade na sljedeći način:  • Ultraljubičasto svjetlo privlači kukce.

  • Kukce ubija visokonaponska mrežica ili ih usisava ventilator, a zatim ih, ovisno o modelu, osuši u posudi za skupljanje.

  • Posudu povremeno ispraznite. Kod zamki za kukce s ventilatorom korisne insekte možete osloboditi.


Važno: upotreba zamki za kukce s UV svjetlom dopuštena je samo u zatvorenim prostorijama. Na otvorenom je prevelika opasnost da će ubiti zaštićene vrste i korisne insekte.
Kako ćete pronaći pravu zamku za kukcePri odabiru ključna je veličina površine koju želite zaštititi od kukaca. U pravilu pazite da se lako čisti i upotrebljava. Ako uređaj želite upotrebljavati tamo gdje ima kukaca poput pčela i bumbara, uzmite ventilator i oslobodite korisne insekte.Imate još pitanja? Rado ćemo na njih odgovoriti. Obratite se našoj službi za korisnike.