Kolica za kupovinu

Kupnja za profesionalce: S našim kolicima za kupnju čak i nabava radne opreme postaje ugodno iskustvo kupnje za veletrgovce i industriju.

U kategoriji Kolica za kupovinu nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kongamek, HelgeNyberg, eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 22

Pravi izbor za tvrtkeNaravno, kada kažemo kolica za kupnju, mislimo na nešto drugačije od onih klasičnih iz supermarketa. Industrijska transportna kolica nude profesionalnu kvalitetu, specijalizirane funkcije i prikladnost za stručne radnike. Što to znači? Rado ćemo vam otkriti!Što čini kolica za industrijsku kupnju za veletrgovce i slično?Industrijske varijante su transportni uređaji i kolica za komisioniranje u isto vrijeme. Kao kompaktna kolica s policama ili kolica s platformom, ona dovoze narudžbe, profesionalne nabavke ili proizvodna sredstva na sljedeću točku obrade sortirane i s dovoljnom nosivošću. Nije bitno radi li se o blagajni u specijaliziranoj trgovini ili o radnom mjestu u radionici. Industrijski dizajn mora činiti više od usporedivih proizvoda za kupnju namirnica i stoga nudi više:  • Visoka opterećenja u svakoj izvedbi

  • Okretni kotači i kotačići za manevriranje u tijesnim hodnicima skladišta

  • Ergonomsko vođenje

  • Visoka otpornost na vremenske uvjete i habanje

  • Razvrstavanje opcija pomoću različitih polica, košara i sl.


Koje su dodatne namjene za tvrtke?Niste veleprodajna ili specijalizirana maloprodajna tvrtka s prodajnim prostorima? Tada je okretni pratilac i dalje prikladan za vaš posao. Elegantno dizajnirana kolica s policama korisna su i kao kolica za posluživanje ili stolna kolica u ugostiteljstvu i cateringu. Kolica s platformom s košarama upravo su ono što vam treba za dostavu paketa i pošte. Kao i kod ostalih transportnih uređaja u našem asortimanu, proizvod se prilagođava poslu.Što treba uzeti u obzir kada ih koristite u prodajnom prostoru?Čak i ako su veća nosivost i transportni prostor uvijek dobra ideja, vaš izbor i raspored prodajnih prostora određuju izbor kolica.  • Ako vi kao trgovac građevinskim materijalom i priborom nudite i velike proizvode i male dijelove, dvije različite izvedbe imaju smisla.

  • Dimenzije trebate odabrati tako da se korisnici mogu bez napora kretati između polica, a da jedna drugima ne blokiraju put ili moraju izvoditi komplicirane manevre okretanja.

  • Također vam je potreban prostor da na ulazu i izlazu imate spreman dovoljan broj opcija za kupovinu. Mnoge izvedbe mogu se ugurati jedna u drugu radi uštede prostora, ali to nije moguće s varijantama s ogradama, višeslojnim i mrežastim košarama.


Razmotrite kolica za kupnju kao važan element u svom tijeku rada i pažljivo analizirajte protok robe prije kupnje. Rado ćemo vam pomoći s rezultatima ove analize u odabiru pravih proizvoda. Jednostavno nas kontaktirajte.