Garderobne klupe

Tek kada ih nema primijetimo koliko nam komfora zapravo nude: garderobne klupe! Mi to znamo već dugo, stoga nudimo velik izbor različitih modela, s naslonom ili letvom s kukama, jednostrane ili dvostrane. Potražite prikladne garderobne klupe za Vas.

U kategoriji Garderobne klupe nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Sypro, C+P, Wolf, eurokraft basic, eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 82

U sportu, kulturi, poslu ili wellnessu: uložite u garderobne klupeOdjeća čini čovjeka – prije svega prava odjeća za pravu prigodu.


Kako bi djelatnici ili posjetitelji mogli sjesti pri odijevanju ili presvlačenju, kod nas ćete pronaći vrhunske garderobne klupe u različitim izvedbama. Investicija u odgovarajući model višestruko će se isplatiti jer garderoba ne služi samo kao funkcionalni stalak za odjeću s mogućnošću sjedenja i površinom za odlaganje. Svlačionica kvalitetom svoje opreme predstavlja posjetnicu Vašeg instituta, poduzeća ili državnog tijela.Isplativa kupnja: sada investirajte u garderobnu klupuU našem su portfelju uz Wolf i EUROKRAFT zastupljeni vodeći proizvođači, a trend za garderobne klupe upućuje na raznolikost: jednostrane za zidnu montažu, dvostrane za slobodno postavljanje u prostoriju, dužine od 1000 do 2000 mm, s naslonom ili bez njega i s rešetkom za obuću. Tko može birati, veseli se raznolikoj ponudi. A različiti su elementi spojeni vijcima i mogu se po želji kombinirati.Savjet insajdera: uložite u prave materijale! Površine za sjedenje od lakirane bukve, smreke ili bora nude mnogo prostora, a plastične letve koje se mogu prati prikladne su za mokra i vanjska područja. Stabilnost i fleksibilnost proizvoda pritom idu ruku pod ruku. Različiti materijali i dizajn naših garderobnih klupa bez problema se mogu integrirati u koncept uređenja Vašeg poduzeća. Plastične noge s mogućnošću namještanja visine ispod četverokutnih profila od praškasto lakiranog nehrđajućeg čelika izjednačit će eventualne neravnine na podu. Kapute, jakne ili košulje objesite na do deset garderobnih kuka po stranici, na otvorenom ili skriveno iza letvi. Može vješalica za odjeću? Samo je jedan klik udaljena od klupa za svlačionice.Bogata ponuda za Vaše društvene prostorijeMi ne bismo bili kaiserkraft, kad Vam ne bismo mogli ponuditi sve što Vam je potrebno za opremanje društvenih prostorija. Od vrlo velikih stvari pa do najmanjih detalja. Naravno da imamo i garderobe bez klupa, a po želji i pomične s kotačima. Trebate ideje za svoje područje za wellness? Mi imamo ono što tražite, od kompletne opreme za praonice pa sve do jednostavne prostirke za mokra područja. Čime Vam možemo pomoći? Obratite nam se, a mi ćemo se za to pobrinuti.