Kompleti za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja

Spremnik propušta, potrgana bačva, curi tekućina? Prije svega: bez panike! Drugo: uzmite komplet za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja za radionice i industriju! U tom se paketu nalazi sve što Vam je potrebno u slučaju nužde: upijajuće krpe, upijajuće cijevi, upijajući jastuci, kante, krpe za brisanje, vreće za zbrinjavanje i rukavice. To je paket s kojim ćete biti bez brige – u tekstu saznajte više uz praktične savjete i trikove.

U kategoriji Kompleti za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja nudimo Vam proizvode sljedećih marki: PIG, eurokraft basic.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 70

Kompleti za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja: opremljeni za slučaj nuždeNe mora se svako poduzeće baviti svim detaljima u upravljanju propuštanjima. No svako bi poduzeće trebalo biti spremno za slučaj nužde. Kompleti za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja pružaju sveobuhvatnu osnovnu opremu za uklanjanje ulja, kiselina i drugih opasnih tekućina. To u slučaju sumnje neće samo spasiti okoliš, nego je i propisano zakonom.Što je komplet za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja?Kompleti za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja su poput kovčega prve pomoći za postupanje s opasnim tvarima.Oni sadržavaju sve za brzo i sigurno upravljanje propuštanjima u slučaju curenja opasnih tekućina. Ovaj gotovi paket do Vas dolazi u obliku ormara, pokretne stanice za hitne slučajeve, u kanti, kanti za zbrinjavanje ili kutiji. Tako može biti na raspolaganju bez da zauzima previše mjesta u, primjerice, radionici ili garaži, te će Vam u slučaju potrebe odmah biti pri ruci.Što sadržava komplet za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja?Kompleti za slučaj nužde sastoje se od neizostavne osnovne opreme i smislene dodatne opreme. U osnovnu opremu za upravljanje propuštanjem spadaju:

Ova osnovna oprema u bogato se opremljenim kompletima dopunjava drugim pomagalima koja su jednako neizostavna u mnogim poduzećima:

Kako odabrati komplet za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja?Baš kao i kod bojom označenih upijajućih krpa i upijajućih cijevi, i komplete za upijanje u slučaju nužde kod propuštanja možete naručiti u izvedbama za kemikalije, ulja i univerzalna propuštanja. Uzmite varijantu ili varijante koje su u dotičnom dijelu pogona najvjerojatnije. Univerzalne izvedbe pritom su dobre za svako poduzeće.Iz opreme u kompletu odn. obujma dobiva se ukupni kapacitet upijanja u litrama. Ta Vam je vrijednost važan putokaz pri odabiru. Ako redovito rukujete kanistrima ili bačvama od 50 litara, kompleti za 20 litara neće Vam biti dovoljni niti samo kao mjera opreza.Ne zaboravite: redovito provjeravajte potpunost kompleta za slučaj nužde i nakon upotrebe u slučaju propuštanja dopunite sve komponente.Ako Vas pritom možemo savjetovati, obratite nam se.