Kartonske kutije i kutijice

Kartonske kutije i kutijice za sigurno slanje: ovdje ćete jamačno pronaći pravu kartonsku kutiju! Uz klasične kartonske kutije za slanje mi imamo i brzo složive i automatske kartonske kutije, preklopne kutije, kartonske kutije s poklopcem i termoambalažu – garantiramo Vam optimalnu ambalažu za Vaše potrebe!

Kartonske kutije, ambalaža i kutijice: više od 2 000 varijanti za otpremuPosve je nevažno za što Vam je potrebna ambalaža i koju ćete robu transportirati u kartonskoj kutiji jer ćete kod nas zasigurno pronaći pravu kartonsku kutiju. Odaberite među više od 2 000 varijanti kartonskih kutija – među klasicima, održivim proizvodima, inteligentnim i učinkovitim konstrukcijama kao i kartonskim kutijama za posebne potrebe. Gdje biste dakle trebali kupiti kartonske kutije i materijal za slanje? Naravno, kod stručnjaka i veletrgovca za ambalažna rješenja – kod nas.Za što mogu upotrebljavati koje kartonske kutije, kutijice i ambalažu?Jedna veličina kartonske kutije za sve potrebe u otpremi? U poduzećima s proizvodima istog oblika to je, doduše, dobra ideja, ali u slučaju raznovrsnog asortimana potrošit ćete mnogo materijala za punjenje. Zato je bolje da se po potrebi poslužite našim specijalistima:  • Preklopne kutijice i kartonske kutije s poklopcem simbol su jednostavnog vađenja i optimalnog pregleda nad svime, od registratora do kutija za asortiman, letaka, reklamnih sredstava ili narudžbi. Povezni su poklopci osim toga različitih visina i mogu se svestrano upotrebljavati.

  • Brzo složive kartonske kutije i kutijice ne zovu se tako uzalud. U nekoliko će poteza biti spremne za slanje, smanjit će broj koraka u radu i količinu ambalažnog materijala zahvaljujući samoljepljivim zatvaračima i različitim visinama konstrukcija – pravi turbopogon za učinkovitost Vaše logistike.

  • Termoambalaža za robu osjetljivu na temperaturu nije dostupna samo od stiropora, već i u ekološkim varijantama od konoplje i slame koje štede prostor, a pružaju istu snagu izolacije.


Ipak više volite klasike? Uz sklopive kartonske kutije uložit ćete u svestranog klasika u asortimanu kartonskih kutija i moći ćete poslati sve što Vam skladište ponudi. Ovdje birajte među visokokvalitetnim standardnim kartonskim kutijama, ekološkim kartonskim kutijama od travnatog papira ili klimatski neutralnim proizvodima i povoljnim alternativama s jeftinijim kombinacijama sirovina. A u košaricu odmah stavite i noževe za karton i rezače za foliju – tako ćete biti savršeno opremljeni za sve slučajeve.Na što trebam paziti prilikom kupnje kartonskih kutija i kutijica?Kartonske su kutije dostupne u različitim debljinama, od 1-valnih do 3-valnih. Potrebna kvaliteta ovisi o robi koju šaljete: što je teža i osjetljivija, to bi kartonska ambalaža trebala imati više valova.Okvirno pravilo za debljinu kartonskih kutija: za pošiljke teške do 5 kilograma dovoljne su 1-valne verzije, a za više od toga bolja su ideja 2-valne kartonske kutije. Za paletiranje i izvoz uzmite odgovarajuće kartonske kutije DIN koje su točno prilagođene paletama.Ako imate jako puno pošiljaka, svaki pokret mora biti na svom mjestu. Što ćete brže složiti, napuniti i zatvoriti kartonske kutije, to će one brže stići do kupca. Isprobajte različite kartonske i sklopive kutije i odlučite se za verzije uz koje koje će Vam biti potrebno najmanje ambalažnog materijala i najmanje koraka. Također provjerite koje se kartonske kutije mogu smjestiti na Vaše transportere s valjčićima ili stolove za pakiranje.Tražilicom kartonskih kutija do prave kartonske kutije – samo jednim klikom miša!Olakšat ćemo Vam: tražilicom kartonskih kutija u nekoliko ćete klikova od kartonskih kutija i kutijica sastaviti svoju ambalažu. Upišite veličinu, kvalitetu i količinu, a mi ćemo Vam pokazati kojim ćete vrhunskim proizvodima ubrzati i optimirati svoju logistiku. Gdje možete kupiti kartonske kutije za slanje? Ništa lakše: kod nas, svojeg profesionalca za neometani rad u pogonu!Druga pitanja radije biste riješili osobno? Slobodno nam se obratite i dopustite da Vas savjetujemo o kartonskim kutijama i kutijicama – rado ćemo Vam pomoći.