Transportna kolica

Transportna kolica mogu, jednostavno rečeni, prenijeti puno toga. Točnije su rečeno oni svestrani proizvodi koji olakšavaju brojne stvari. Poput primjerice nošenja teških predmeta. Prevoze perilice za rublje ili hladnjake, pakete, sanduke s pićima, kutije za selidbu, gume, sanduke s prehrambenim proizvodima itd ... opseg njihovih mogućnosti jednostavno je neiscrpan.

U kategoriji Transportna kolica nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, eurokraft basic, MATADOR, RuXXac, Kongamek.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 52

Transportna kolica – svestrani talenti u raznim izvedbamaKolica za vreće, transportna kolica, kolica za slaganje – ovaj klasik među transportnim uređajima ima gotovo toliko naziva koliko i područja primjene. No što ga zapravo čini neizostavnim i što razlikuje jedna kolica od drugih?Zašto su kolica za vreće tako praktičnaRad je umnožak snage i puta. Ova je jednadžba baza za princip djelovanja poluge. Ona također opisuje zašto transportnim kolicima bez poteškoća možete podizati i transportirati hladnjake – bez tuđe pomoći, dugogodišnje tjelovježbe i posljedične hernije diska.Pritom se transportnim kolicima jednostavno manevrira, mogu se kompaktno pospremiti i upotrijebiti za najrazličitiju transportiranu robu.Od seljenja do transporta paketa: za to se mogu upotrebljavati transportna kolicaTrebate brzo odnijeti tri kutije za slaganje u susjednu zgradu, hladnjak u dostavno vozilo ili pakete do ulaznih vrata? S odgovarajućim kolicima za vreće to nije nikakav problem. Bilo kvadratna, okrugla ili cilindrična, teška ili lagana roba: dobra kolica mogu transportirati brojne proizvode. Unatoč tome nisu svaka transportna kolica jednako prikladna za svaku vrstu transporta.Sklopiva izvedba ili bolje ne – ovo su razlikeNa prvi pogled izgledaju jednako. Ali najkasnije kod prve upotrebe primijetit ćete razlike. Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete kolica za vreće marke EUROKRAFTbasic i EUROKRAFTpro u različitim izvedbama. Koje su najprikladnije za Vas, ovisi o tome što želite transportirati do kojeg mjesta:  • Tko gura blokove motora i druge teške terete, najbolje je da se uhvati masivnih kolica za vreće od čelika ili aluminija. Ona imaju nosivost do 400 kilograma.

  • Radije mala i praktična? Sklopiva transportna kolica stanu u svaki prtljažnik, a ipak su iznenađujuće snažna. Njih se isplati odabrati za događanja, sajmove i selidbe. Jedino se kod transporta po stepenicama smanjuje njihova nosivost otprilike na pola.

  • Kad smo kod stepenica: njih ćete najbolje svladati s našim kolicima za transport po stepenicama.


Osim toga, kod nas ćete pronaći kolica s izrazito velikim lopaticama, kolica za prijevoz stolica i kolica za gume. S njima ćete gotovo sve učiniti pomičnim.Odgovarajući kotači za Vaša transportna kolicaStabilno postolje impresionirat će samo u kombinaciji s odgovarajućim kotačima. Ovdje se izbor proteže od lakohodnih pneumatskih kotača koji dobro amortiziraju male neravnine pa sve do kotača od poliuretana otpornog na bušenje. Kada su koje gume bolje, ovisi pak o okruženju. Niste sigurni? Rado ćemo Vam pomoći u odluci.Vodite računa i o dovoljnom osiguranju tereta, primjerice zateznim pojasevima. Njih ćete također dobiti kod nas, kao i velik izbor kotača i ostale dodatne opreme.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Aluminijske kutije | Aluminijske transportne kutije | Mokra ljepljiva traka | Ručni podizni viličari | Ljepljive etikete | Pomagala za podizanje | Kolica za posluživanje EUROKRAFTpro | Transportna kolica MATADOR