0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dubina lopatice
Materijal
Nosivost
Penjanje
Stepenice uklj. platformu
Svojstvo
Širina lopatice
Težina
Prikaži više
 

Transportna kolica

Transportna kolica mogu, jednostavno rečeni, prenijeti puno toga. Točnije su rečeno oni svestrani proizvodi koji olakšavaju brojne stvari. Poput primjerice nošenja teških predmeta. Prevoze perilice za rublje ili hladnjake, pakete, sanduke s pićima, kutije za selidbu, gume, sanduke s prehrambenim proizvodima itd ... opseg njihovih mogućnosti jednostavno je neiscrpan.
Pronađeno je 342 proizvoda
| | |
EUROKRAFT - Vrhunska čelična kolica za prijevoz vreća
model: kolica za teret, nosivost 250 kg
Neto
1.145,- kn
Neto
od 1.245,- kn
Neto
1.795,- kn
Neto
2.550,- kn
Neto
3.450,- kn
Neto
849,- kn
Aluminijska kolica za prijevoz vreća EASY
lopatica, sklopiva, ŠxD 300 x 290 mm
Neto
1.025,- kn
Neto
949,- kn
EUROKRAFT - Vrhunska kolica za vreće od aluminija
model L: za velike i glomazne terete
Neto
1.475,- kn
Neto
od 1.845,- kn
Višenamjenske sklopive ljestve
kolica za prijevoz vreća i sklopive ljestve u jednom
Neto
od 879,- kn
Čelična kolica za prijevoz vreća EASY
s kliznim elementima, nosivost 150 kg
Neto
499,- kn
Čelična kolica za prijevoz vreća EASY
s 2 okomita ojačanja, nosivost 150 kg
Neto
589,- kn
Neto
od 3.450,- kn
Neto
od 1.875,- kn
Kongamek - Kolica za prtljagu i vreće
kotači otporni na bušenje
Neto
od 1.695,- kn
Neto
od 3.990,- kn
Neto
1.995,- kn
Neto
od 1.995,- kn
Neto
1.545,- kn
EUROKRAFT - Vrhunska kolica za vreće od aluminija
model XL: velika i sklopiva lopata
Neto
2.350,- kn
Novo
EUROKRAFT - Aluminijska kolica za prijevoz vreća GO
ŠxD lopatice 450 x 500 mm, aluminij
Cijena na upit
Novo
EUROKRAFT - Kolica za prijevoz vreća GO, u plavoj boji
ŠxD lopatice 280 x 250 mm, u plavoj boji
Neto
od 2.350,- kn
Novo
EUROKRAFT - Kolica za prijevoz vreća GO, u crnoj boji
ŠxD lopatice za pakete 430 x 250 mm, pocinčana izvedba
Neto
od 2.390,- kn
Pronađeno je 342 proizvoda
Transportna kolica – kolica za prijevoz vreća i ergonomična kolica za transport po stepenicama
Transportna kolica već su godinama najvažniji pomagači te su nezamjenjiva u brojnim branšama. Bez obzira na to treba li se u gastronomiji ili u trgovini napitcima transportirati sanduk piva: transportna kolica pružit će idealnu pomoć, baš kao i u kataloškoj prodaji, na gradilištu ili u putničkoj agenciji. Transportna kolica mogu biti koncipirana za najraznovrsnije svrhe. Jednostavna kolica za prijevoz vreća uvelike su se unaprijedila tijekom godina. Na taj su način nastala kolica za transport po stepenicama, kolica za slaganje i kolica za prijevoz stolica, no i ergonomično izrađena transportna kolica za zdrav rad. Za duže transportne dionice prikladna su ručna kolica, koja na svojoj posebno velikoj utovarnoj površini mogu pomicati zaista velike količine robe tijekom samo jedne vožnje. Transportna kolica poput kolica za pakete također služe za brz i jednostavan transport. U međuvremenu su se uz nepomične modele pojavile i fleksibilne varijante. Sklopivim transportnim kolicima može se uštedjeti pregršt prostora te ih se može koristiti na raznim mjestima. Sklopivi modeli također olakšavaju postupak njihova transportiranja. Ova transportna kolica posebno su prikladna za razna događanja i sajmove. Odabir uređaja u našoj internetskoj trgovini zaista je velik, zbog čega ćete zasigurno brzo i jednostavno pronaći odgovarajuće pomagalo za transport za sve Vaše potrebe.

Transportna kolica uglednih marki
Transportna kolica u našoj online trgovini dostupna su ne samo u brojnim izvedbama već i od poznatih proizvođača. Transportni uređaji i kolica tvrtki QUIPO i EUROKRAFT slove za iznimnu kvalitetu i dugovječnost. Transportna kolica s nosivošću većom od 500 kg pri tome ćete pronaći s jednakom lakoćom kao sklopiva kolica za prijevoz vreća. Zahvaljujući odabiru dubine dotične lopatice može se utvrditi za koje su predmete ovi uređaji najprikladniji. Ako je potrebno svladati stepenice ili ako se kolica kreću po neravnom terenu, posebnu je pozornost potrebno obratiti i na odabir kotača. Transportna kolica s po tri kotača sa svake strane mogu se itekako iskazati po pitanju funkcionalnosti. Opcijskim nosivim ručicama ovi se sustavi k tomu mogu i proširiti u komforna transportna kolica za prijevoz stolica. Transportna kolica dostupna su, ovisno o lomljivosti robe koju se prevozi te u skladu s određenim radnim okruženjem, s pneumatskim kotačima ili kotačima od pune gume. Bez obzira na to je li riječ o kolicima za slaganje, kolicima za kutije ili kolicima za prijevoz vreća: zahvaljujući stabilnim čeličnim i aluminijskim konstrukcijama transportni su uređaji izvedeni vrlo robusno i otporno. Pri odabiru prikladnog proizvoda ne biste smjeli zaboraviti ni staze kojima će se kolica kretati. Za veće udaljenosti potrebno je obratiti pozornost na udobne drške sa snažnim profilom i mogućnost dobrog kotrljanja kotača.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda