0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Svijetla širina blokade
Širina
Visina
 

Rampe

Rampe osiguravaju bolju preglednost unutar tvrtke ili na javnim površinama. Ovi jasni vizualni signali za putove i veće površine pružaju zaštitu od nezgoda i neovlaštenog pristupa, odnosno upozoravaju zaposlenike na skrivene opasnosti i označavaju opasna područja.
Pronađeno je 16 proizvoda
| | |
Mannus - Cestovna rampa s protuutegom
s protuutegom i fiksnom potporom za namještanje
Neto
od 12.040,- kn
Mannus - Cestovna rampa s protuutegom
s protuutegom i oprugom s klatnom
Neto
od 11.990,- kn
Cestovna rampa s plinskom oprugom
fiksna potpora za namještanje
Neto
od 9.225,- kn
Neto
od 641,- kn
Neto
od 7.875,- kn
Rampa, električna
integrirana solarna ćelija, daljinski upravljač
Neto
od 10.910,- kn
Okretna cestovna rampa
svijetla širina 1 m
Neto
od 3.735,- kn
Okretna cestovna rampa
svijetla širina 1,5 m
Neto
od 3.895,- kn
Okretna cestovna rampa
svijetla širina 2 m
Neto
od 4.440,- kn
Okretna cestovna rampa
svijetla širina 2,5 m
Neto
od 5.050,- kn
Okretna cestovna rampa
svijetla širina 3 m
Neto
od 5.755,- kn
Mannus - Ručna rampa
fiksna potpora za namještanje
Neto
od 9.525,- kn
Mannus - Ručna rampa
klatno s oprugom
Neto
od 9.940,- kn
Mannus - Cestovna rampa s protuutegom
s plinskom oprugom i fiksnom potporom za namještanje
Neto
od 9.975,- kn
Mannus - Cestovna rampa s protuutegom
s plinskom oprugom i oprugom s klatnom
Neto
od 10.310,- kn
Pronađeno je 16 proizvoda
Rampe i pregrade kontroliraju promet
Rampe i pregrade brinu za jasnoću na radnim putovima te sprječavaju pristup neovlaštenim osobama. Rampa šalje jasan vizualni signal i prvenstveno služi za pregrađivanje puta. Sustavi rampa na taj način služe kao parkirne blokade i blokade prolaska na portama. Rampa kao blokada ulaska regulira tko smije ući na posjed tvrtke. Unutar posjeda tvrtke dobro će vidljivi sustav rampe primjerice ukazivati na ovlaštenje prednosti prolaska u tračničkom prometu unutar pogona. Reflektriajući natpisi i blokade s upozoravajućim svjetlima i noću će učiniti putove za vožnju dobro vidljivima za sve sudionike. Ulasci i izlasci pogonskih vozila i privatnih automobila zaštićeni su ciljano smještenim blokadama i oznakama, kao npr. električnom rampom. Slobodna parkirna mjesta mogu se istaknuti profesionalnim oznakama, a na mjestima sa zabranom prilaska moguće je onemogućiti parkiranje pomoću cestovnih rampi. Važni prilazi, kao na primjer prilaz za vatrogasce, ostat će slobodni za slučaj nužde pomoću odgovarajućih natpisa. Na prijelazima za pješake može se od biciklista zahtijevati silazak s bicikla ako se postave male cestovne blokade. Često je cestovna blokada i zakretna, tako da se u posebnim slučajevima i vozilo može voziti pješačkom stazom. Moderne rampe od kvalitetnih materijala stoga se primjenjuju svugdje gdje se pristup i prolazak trebaju jasno regulirati.

Rampe – i smjer je jasan
Kategorija rampa i cestovnih blokada tvrtke KAISER+KRAFT omogućuje upadljivo označavanje putova i mjesta u prostorima unutar pogona ili na javnim prostorima. Jednoznačnim signalima omogućenima dobro postavljenim oznakama i pločicama izbjegavaju se nesporazumi i stvaraju jasni prilazi. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi Vam profesionalne blokade npr. za opasna područja s brzom i fleksibilnom montažom te demontažom. Stabilne rampe s mogućnošću zaključavanja (također s individualnim mjerama) s protuutezima ili plinskim oprugama ciljano reguliraju ulaske i izlaske iz Vaših garaža te na Vašem zemljištu. Blokada za ograničenje brzine na taj način primjerice može spriječiti ulazak velikih teretnih vozila. Pločice otporne na vremenske uvjete proširuju asortiman tvrtke KAISER+KRAFT i daju Vam mogućnost ciljanog blokiranja ili reguliranja pristupa. Rampe i cestovne blokade jasno usmjeravaju posjetitelje na Vašem zemljištu i sprječavaju ulazak neželjenih vozila. Odaberite prikladne rampe za Vašu tvrtku i na taj način uspostavite regulirani ulazak na svoj posjed.
Usporedba proizvoda