Rampe

Jasni vizualni signali: rampe reguliraju promet u pogonskim i javnim prostorima te označavaju rizična područja. Ako želite blokirati putove i ceste ili zatvoriti pristup određenim dijelovima površine tvrtke, one su praktično rješenje. Od malih cestovnih rampi pa sve do kompletnih sustava rampa – u online trgovini tvrtke kaiserkraft očekuje Vas široka ponuda rampi.

U kategoriji Rampe nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Mannus.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 33

Rampe – za jasan putRampe pružaju mogućnost ograničenja pristupa određenim područjima. Tako primjerice djelatnici ili posjetitelji mogu ući na površinu tvrtke tek nakon što se legitimiraju. Cestovne rampe također su prikladne za blokiranje područja. S proizvodima za ograđivanje iz našeg asortimana stvorit ćete jasne putove.Razumna upotreba sustava rampa na površinama tvrtkePrednost sustava rampa: oni pobuđuju pažnju i reguliraju promet na površinama Vaše tvrtke. Tako ćete npr. cestovnim rampama onemogućiti da biciklisti voze pješačkom stazom i tako smanjiti opasnost od nezgoda. Uz pomoć rampi također ćete spriječiti da neovlaštene osobe parkiraju svoja vozila na parkiralištu tvrtke. Tako ćete biti sigurni da će samo djelatnici poduzeća parkirati svoje automobile na površini poduzeća – što je važno i zbog tehničkih razloga koji se tiču osiguranja.Rampe i drugi proizvodi za ograđivanje i označavanje neizostavan su element za sigurnost na radu. Graničnici visine također upotpunjavaju asortiman rampi. Svojom reflektirajućom površinom objašnjavaju koja je najviša visina za prolazak teretnih vozila, autobusa i sl. – bez ugrožavanja vozača, drugih djelatnika ili tereta.Postoje li posebni propisi za rampe i cestovne rampe?Sustavi rampa kao dio površine tvrtke čine sastavni dio Uredbe o radnim mjestima i Uredbe o sigurnosti na radu. Ovisno o vrsti motora i načinu funkcioniranja rampe se u ovim uredbama tretiraju kao vrata. To znači da svaka rampa mora biti ugrađena tako da usmjerava osobe i vozila.K tomu rampe i cestovne rampe jasno odvajaju putove za vožnju i pločnike te minimiziraju opasnosti od sudara. Tako sustavi rampa u kombinaciji s drugim oznakama i blokadama čine sastavni dio sigurnosnog koncepta unutar poduzeća – i čine opasna područja uočljivima te smanjuju opasnost od nezgode.Želite kupiti sustave rampa i trebate savjetovanje pri izboru odgovarajućih modela? Onda stupite u kontakt s nama. Naš ljubazni servisni tim rado će Vam pomoći!
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Zidne pepeljare | Usisavači | Sredstva za čišćenje poda | Rezači | Rešetke za blokiranje Rubbermaid | Trake za ograđivanje prostora Tensator