Boja stupa
Dimenzije stupa
Konstrukcija

Odbojni stupovi, stupovi za ograđivanje

Odbojni stupovi upozoravaju, odbojni stupovi štite, odbojni stupovi su fleksibilni. Naši odbojni stupovi i stupovi za ograđivanje pomažu Vam osigurati prometne putove i stvoriti razumljive sustave za usmjeravanje.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 124
Prikaz:

Stupići za ograđivanje i stupovi za unutarnju i vanjsku uporabuŽelite osigurati opasna mjesta, ograditi prometnice ili spriječiti neovlašteno korištenje svojih parkirališta? Stupići za ograđivanje tvrtke KAISER+KRAFT idealni su za postavljanje granica – trajno ili privremeno. Uz stupiće koji se mogu izvaditi, preklopiti ili spustiti pri tome ćete uvijek biti fleksibilni. A uz plemenite stilske stupove reprezentativan izgled Vaših javnih područja ostat će očuvan.
Koja je svrha stupića za ograđivanje?Na glavnu funkciju stupića za ograđivanje ukazuje već i njihov naziv. U skladišnim prostorijama, na vanjskim površinama ili u podzemnim garažama oni se prije svega brinu za sigurnost te odvajanje privatnih i javnih područja.Kako bi što prije zapeli za oko, stupići za ograđivanje dolaze u signalnim bojama. Pri tome vrijedi: crvenobijela za privremene, a žutocrna za trajne ograde. Kod nas stupiće možete dobiti u obje kombinacije boja i u različitim veličinama. Želite na atraktivan način osigurati pješačke zone od prometa? Naši stupići od nehrđajućeg čelika i gradski stupovi uklopit će se svojim stilskim i suzdržanim dizajnom u atraktivno održavana vanjska područja.
Rješenja koja se mogu izvaditi, preklopiti ili spustiti – po čemu se razlikuju stupići za ograđivanje?Ponekad je najbolje rješenje stupić koji u svim okolnostima ostaje čvrsto na svojem mjestu. U drugim se slučajevima traži fleksibilnost, primjerice na ulazima, pristupima za vatrogasce ili parkiralištima. Stupići koji se mogu izvaditi omogućuju prolaz svakomu tko ima pravi ključ. Samo ga otključajte, izvucite stupić i odložite ga ustranu.Izvlačenja i nošenja poštedjet ćete se kod preklopnih varijanti. One se po potrebi mogu zaklopiti i otklopiti – ako imate ključ. Stupići za ograđivanje s mogućnošću spuštanja čak u potpunosti nestaju u tlu i ne ostavljaju mogućnost da se preko njih spotaknete niti ne ometaju promet. Obje varijante imaju još jednu prednost: budući da je stupić učvršćen, nitko ga ne može ukloniti.U garažama želite upozoriti na rubove ili niske stropove? Naši stupići za ograđivanje za stropnu ili podnu montažu mogu se lako pričvrstiti u visini očiju. Tako ćete spriječiti oštećenja na vozilima uslijed neopreznosti.
Sažetak: stupići za ograđivanje  • Fiksni stupići idealni su za trajno ograđivanje.

  • Ovlaštene osobe mogu u potpunosti ukloniti stupiće s mogućnošću vađenja.

  • Preklopivi stupići mogu se zaklopiti, ali pri tome ostaju čvrsto pričvršćeni.

  • Stupići koji se mogu spustiti u potpunosti nestaju u podu.Koje su prednosti fleksibilnih stupića i stupova?Tamo gdje ima malo prostora, nezgode se mogu lako dogoditi. Jednom prekasno okrenete upravljač i vozilo već udari u stupić za ograđivanje. Takvu štetu možete ograničiti s pomoću naših fleksibilnih stupića za ograđivanje s integriranom vučnom oprugom ili vodećim cilindrima. Oni u slučaju kontakta malo popuste, a zatim se ponovno samostalno vraćaju u početni položaj, slično kao fleksibilni odbojni okviri. Ako Vam je i to premalo, preporučujemo Vam FlexPins. S njima se možete sudariti, a da se ništa ne dogodi. U slučaju nužde preko njih možete i prijeći – tako se uvijek omogućava prolaz vatrogascima ili hitnoj pomoći.Niste sigurni koji su stupići za ograđivanje idealno rješenje za Vas? Pitajte nas. Rado ćemo Vas savjetovati o svim vrstama blokada i oznaka.