Ambalaže za knjige, ambalaže za kalendare

Zašto upotrebljavati velike kartonske kutije za plosnatu robu ako postoje normirana ambalaža za knjige i kalendare te džepovi za slanje? Uštedite na vremenu, ambalažnom materijalu i novcu uz našu pametnu poštansku ambalažu!

U kategoriji Ambalaže za knjige, ambalaže za kalendare nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft basic.

Ambalaža za knjige, ambalaža za kalendare i džepovi za slanje u našoj online trgoviniAmbalaža za knjige i džepovi za slanje kalendara nisu samo najbolje rješenje za nakladnike. U toj ćete kategoriji pronaći savršene partnere za slanje svakog plosnatog formata: zahvaljujući okolnoj zaštiti za kutove i rubove i inteligentnoj konstrukciji nećete sigurno slati samo knjige, nego i kalendare, mobilne telefone, CD-e i DVD-e.Što čini ambalažu za knjige? I kako se mogu zapakirati pošiljke s knjigama?Kartonske kutije za knjige, kalendare i plosnate geometrijske oblike obavijaju proizvod poput druge kože. Oni male tiskanice i slično štite od savijanja, mrlja, magarećih ušiju ili oštećenja. Ovisno o formatu ta je ambalaža prikladna za slanje poštom čime se štedi na poštanskim troškovima. Drugi materijali za punjenje ili pomagala za zatvaranje paketa zahvaljujući samoljepljivim zatvaračima i precizno prilagođenim manžetama najčešće nisu ni potrebni.Ovaj pametan pristup slanju nije dostupan samo za knjige ili kalendare, već i za druge medije poput DVD-a i CD-a, za mape za spise i Blu-ray diskove te za slike i okvire za slike. Tehnički gadgeti ili vrlo mali proizvodi s vlastitim zaštitnim pakiranjem također mogu krenuti na put u džepu za slanje kalendara ili ambalaži za knjige u formatu A5 ili drugom.Time ćete višestruko profitirati:  • Normirani su za ubacivanje u poštanski sandučić.

  • Imaju okolnu zaštitu za kutove i rubove.

  • Precizno omataju robu čime je i fiksiraju.

  • Mogu se potpuno ili široko razmotati – radi lakog vađenja ili prezentiranja.

  • Dolaze sa samoljepljivim zatvaračima i pomoći za kidanje – a mnogi čak i u dvostrukoj izvedbi za jednostavan povrat u istoj ambalaži.

  • Ovisno o modelu prikladni su i za čuvanje medija sa zaštitom od prašine.

  • Ovisno o proizvodu mogu se različito prilagođavati po visini.


Kako mogu slanje knjiga i medija učiniti još održivijim?Kartonska ambalaža bez drugog materijala za punjenje izvrstan je doprinos Vašoj ekološkoj bilanci. Osobito ako primatelje potaknete na ponovno upotrebu – primjerice ambalažom prikladnom za povrat. Primatelj može robu jednostavno i održivo vratiti u istoj ambalaži. Plosnate kutije sa zapornim vezicama također dolaze u obzir za to ako se učvršćuju papirnatim ljepljivim trakama koje se mogu odlijepiti i ponovno iskoristiti.Ali može i zelenije: tko želi više održivosti, uložit će u ambalažu od travnatog papira čijom se proizvodnjom zahvaljujući obnovljivoj sirovini još više čuvaju resursi. Travnati papir vizualno je i haptički atraktivan, a primatelju prenosi ekološku poruku.Provjerite koji se udio Vaše otpreme zahvaljujući ambalaži koja ne zauzima puno prostora može prebaciti na slanje poštom bez gubitka u zaštiti i kvaliteti. Time ćete nužno optimirati ambalažu i uštedjeti na materijalu i troškovima prijevoza i slanja.U vezi s tim pročitajte i naše savjete i trendove na temu pakiranja. Osobna pitanja rado ćemo razjasniti individualno – slobodno nam se obratite!