Bušilice i udarne bušilice

Precizno bušenje rupa čak i u najtvrđoj podlozi: profesionalne bušilice i udarne bušilice impresioniraju robusnim kućištem i snažnom izvedbom. Od kutnih bušilica do udarnih bušilica – u online trgovini kaiserkraft čeka Vas raznolik izbor!

U kategoriji Bušilice i udarne bušilice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Bosch.

Bušilice i udarne bušilice precizno buše razne materijaleKombiniraju učinak s preciznošću: visokokvalitetne bušilice i udarne bušilice. Konvencionalne bušilice su praktične i prikladne za manje građevinske projekte kao što je prethodno bušenje rupa. Kutne bušilice imaju zakrivljeni nastavak. To vam omogućuje da dosegnete mjesta koja su teško dostupna, kao što je iza zaštitnog zida. Dostupni su sa i bez udarne funkcije. Također možete pronaći udarne bušilice. Vaša prednost: imate veći učinak. To omogućuje svrdlima da prodru u podloge srednje čvrstoće kao što su vapnena opeka ili cigla.Koje se vrste bušilica i udarnih bušilica za što koriste?Zbog svoje stalne učinkovitosti i praktičnog rada, profesionalne bušilice bez udarne funkcije prikladne su za svakodnevni rad. Uz promjenjivu brzinu i odgovarajuću snagu motora, možete pouzdano bušiti brojne podloge – od drva preko kamena do metala.Ako želite bušiti rupe u posebno tvrdim podlogama, udarno-rotacijska bušilica je prikladan izbor. Kao što joj ime govori, kombinira rotaciju bušenja s mehanički generiranom snagom. Snažna bušilica može probijati čak i kroz zidove, tvrdi metal ili mekše vrste betona.Kutna bušilica prikladna je za rad na teško dostupnim mjestima. Prikladno dizajnirani stezni nastavak nalazi se pod kutom od 90 stupnjeva u odnosu na glavu. Osim toga, strojevi su mali i praktični. To vam omogućuje da dosegnete čak i teško dostupna mjesta i tamo radite učinkovito i precizno.Što treba uzeti u obzir pri kupnji bušilice ili udarne bušilice?Kod odabira bušilice ili udarne bušilice, najveći promjer bušilice je presudan faktor. Jer što je manji promjer, obično je potrebna veća brzina. Za bušenje rupa u zidu, na primjer, promjer bi trebao biti 13 do 14 milimetara kako bi stroj mogao proći kroz materijal.Toplina se stvara posebno pri velikim brzinama. To može dovesti do habanja ili čak pucanja obrađenog materijala na rubovima rupe. Stoga pri odabiru bušilice uvijek vodite računa o mogućim brzinama. Jer dotični rezultat možete postići samo ako je prilagođena dotičnoj podlozi.Kod odabira bušilice ili udarne bušilice obratite pozornost i na sigurnosne faktore kao što je automatsko zaključavanje. Ta naprava čini posebno jednostavno korištenje – jer se svrdlo može promijeniti čak i jednom rukom. Još jednu prednost imaju modeli s priključkom za usisavanje prašine koje možete koristiti s visokokvalitetnim industrijskim usisavačima.Trebaju li Vam dodatne informacije? Naši stručni savjetnici će Vam rado pomoći. Stupite s nama u kontakt.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Ormari s elementima za vješanje registratora | Sastavni regali EUROKRAFTpro | Ladice | Police | Ručni alati