Sustavi punjenja, sustavi zračnih jastučića

Kartonska kutija gore, proizvod unutra, ljepilo na to, roba zapakirana. Takav može biti postupak na stolu za pakiranje. No što ako pakirate lomljive pošiljke? Onda vrijedi sljedeće pravilo: aktivirati stroj za pakiranje, izraditi oblogu, kartonska kutija gore, proizvod unutra i obložiti ga, ljepilo na to, roba zapakirana. To su Vaši strojevi za pakiranje.

Strojevi za pakiranje – brzo do odgovarajuće obloge


Tko je već stajao za stolom za pakiranje, zna koliko je važno ispravno pakiranje određene robe. Prvenstveno lomljive i osjetljive pošiljke moraju biti dovoljno obložene kako bi se spriječila transportna oštećenja. Zahvaljujući strojevima za pakiranje više ne morate imati na zalihi obloge sa zračnim jastučićima, papirnate ili kartonske obloge, već ih sami izrađujete. Uvijek kada ih trebate. Na skladištu morate imati samo folije i papir u rolama. Oblaganje, pričvršćivanje, ispunjavanje šupljeg prostora – sve je to lakše zahvaljujući oblogama iz strojeva za pakiranje. Prava alternativa omiljenoj foliji sa zračnim jastučićima.Koje se obloge mogu izraditi pomoću stroja?


Pomoću strojeva za pakiranje možete primjerice izraditi obloge sa zračnim jastučićima. Već uz pomoć malog sustava zračnih jastučića mogu se izrađivati razni formati obloga. Pritom se zrak dovodi u plosnatu foliju u roli. Izrađene obloge sa zračnim jastučićima mogu se jednostavno razdvojiti na perforaciji. Brže ne može.Postoji li stroj i za karton?


Ne želite se odreći dobrog pakiranja s oblogama, ali želite pakirati na ekološki prihvatljiviji način? Onda je perforator za karton možda prava stvar za Vas. Već iskorištene kartonske kutije primljene robe možete pretvoriti u kartonske obloge za izolaciju od udaraca u samo jednom radnom koraku. To nije samo ekološki prihvatljivo već štedi i Vaše troškove materijala.Pregled Vaših prednosti


  • Optimalna zaštita Vaših osjetljivih pošiljaka

  • Brzo i jednostavno – strojevi se mogu postaviti direktno na mjesto za pakiranje

  • Fleksibilno – razne veličine obloga mogu se izraditi pomoću samo jednog uređaja

  • Održivo – štedite troškove skladištenja, a kod perforatora za karton i materijal


Znate li već koliko će obloga Vaši strojevi za pakiranje morati izrađivati?Ovisno o oblozi važno je znati koliki će se broj obloga morati izraditi u kojem trenutku. Ako Vam je potrebna pomoć pri odabiru novog stroja za pakiranje, kontaktirajte nas.