Cjevaste folije

Individualne kao i Vaši proizvodi: cjevaste folije savršene su alternative za pakiranje u usporedbi s gotovim vrećicama. Ponekad nedostaje samo centimetar da proizvod uđe u gotovu vrećicu. Ponekad šaljete samo nekoliko malih dijelova, a pri ruci Vam je samo velika ambalaža. Najčešće za to postoji samo jedno pametno rješenje za ambalažu: cjevaste folije za samozavarivanje.

Koje su prednosti cjevastih folija?Cjevaste folije beskonačne su individualne varijante vrećica: uz pomoć uređaja za zavarivanje folija dužinu ambalaže možete odrediti po svojoj želji. U vodonepropusnom zaštitnom omotu tako može putovati sve od mješavine malih dijelova do dugačke cijevi. Taj omot ne predstavlja samo prepreku za prljavštinu, oštećenje i vlagu, nego i sprečava pomicanje malih dijelova u paketu.Industrijske cjevaste folije pomažu Vam pri slanju i komisioniranju, objedinjuju modularne elemente namještaja koje će kupci lako složiti i pružaju Vam foliju kojom ćete izbjeći različite varijante pakiranja koje zahtijevaju puno prostora.Za razliku od gotovih vrećica s patentnim zatvaračem ili plosnatih vrećica od folije beskonačno cjevasto pakiranje bez problema se prilagođava Vašoj robi za koju biste inače trebali više materijala za punjenje ili folija sa zračnim jastučićima. Tako ćete pri pakiranju smanjiti upotrebu materijala, možda ćete čak uštedjeti i na poštarini, a utrošak za otpremu svakako će Vam biti manji.Kakve postoje?U našem asortimanu možete pronaći cjevaste folije različitih širina i debljina. Debljina materijala ključni je kriterij za moguću težinu i oblik zavarenih proizvoda. Šiljasti mali dijelovi poput vijaka zahtijevaju otporniju foliju – a i kod težih predmeta trebali biste voditi računa o debljini folije.Širina folije određuje koliko će odgovarati određenoj geometriji. Čak i ako uz šire folije imate više slobode prilikom punjenja, zaštitni sloj koji tijesno prianja uz površinu proizvoda bolje je rješenje – a pritom i štedi ambalažni materijal. Osim toga u ponudi imamo i cjevaste folije sa specijalnim funkcijama:  • Antistatičke za elektroničku i tehničku robu osjetljivu na elektrostatiku

  • Od zračnih jastučića za prigušivanje udaraca

  • Cjevastu foliju VCI za zaštitu metala od korozije i oštećenja nastalih vlagom


Kako se izrađuju?Naravno da beskonačne cjevaste folije možete i ručno prilagoditi odgovarajućoj dužini te ih zatvoriti ljepljivom trakom i sl. Uređaj za zavarivanje folija ipak je brže i prije svega štedljivije rješenje. Zavareni šav pouzdana je prepreka za vlagu i prljavštinu i zbog toga je pravo rješenje za osjetljivu robu.Želite si naručiti cjevaste folije posebne debljine, kao varijantu prikladnu za prehrambene proizvode, s otiskom ili od posebno naprednog materijala? Slobodno nam se obratite. Mi možemo ispuniti skoro sve posebne želje u intenzivnom dogovoru s Vama. U međuvremenu bacite pogled na naše savjete i trendove na temu pakiranja i slobodno nam se obratite sa svojim pitanjima.