Pile

Precizno rezanje s malom opasnosti od ozljeda: s električnim pilama možete postići visoku učinkovitost uz sigurno i praktično rukovanje. Visokokvalitetne ručne kružne pile, ubodne ili sabljaste pile dio su osnovne opreme svake radionice. S njima možete jednostavno rezati različite vrste drva, plastike ili čak metala. Otkrijte ponudu električnih pila u online trgovini tvrtke kaiserkraft.

U kategoriji Pile nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Bosch.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Dubina reza u drvu

Električne pile: Za precizne radove s pilomOdlikuje ih profesionalna oprema i visoke performanse: Električne pile. S visokokvalitetnim ručnim kružnim pilama možete raditi brzo, precizno i​uz malo primjene sile. Sabljaste pile se isplate na teško dostupnim mjestima, dok Vam ubodne pile omogućuju precizan rad čak i u malim prostorima za obradu.Zahvaljujući svojoj preciznosti i brzini, električne pile smanjuju pogreške u proizvodnji, snižavaju potrebu za korekcijama i štede dragocjeno radno vrijeme. Zahvaljujući integriranom sustavu za usisavanje prašine, s električnom pilom možete raditi čišće nego s ručnom pilom.Koje vrste električnih pila postoje?Ručna kružna pila prikladan je izbor, posebno za uređenje interijera ili radove renoviranja. Snažna oštrica pile lako reže plastiku, debele ploče ili čak metal – za točne rezove prema vašim zamislima.Ubodna pila je prikladna i za grublje rezove drva i za fine radove. Stoga se uglavnom koristi u izradi modela i namještaja. Fini list električne ubodne pile stvara usko zakrivljene linije rezanja. Drvene ploče srednje debljine možete rezati i debljim listom pile.Sabljasta pila praktičan je svestrani model za različite radove. Stoga se naziva i univerzalna pila. Električnu pilu možete koristiti jednako učinkovito na gradilištu kao i za održavanje vrta. Dugi list sabljaste pile postiže veliku dubinu rezanja. Na primjer, također je prikladan za izrezivanje otvora za prozore i vrata.Što je važno pri odabiru električnih pila?Bilo da se radi o ubodnoj pili, ručnoj kružnoj pili ili sabljastoj pili – pri odabiru električne pile uvijek treba obratiti pozornost na visoku kvalitetu. List pile je posebno važan. Zahvaljujući ojačanim zupcima, robusan je i dugo ostaje oštar.Odaberite svoju pilu prema svrsi namjene. Treba li rezati posebno ravno i također glodati kroz tvrde materijale? Onda je ručna kružna pila dobar izbor. Ubodna pila je prikladna za finiji rad i pojedinačne rezove po mjeri. Za grublje rezove, s druge strane, koristite praktičnu sabljastu pilu.Daljnji faktor: dubina rezanja električne pile za različite materijale. Za ručne kružne pile to je obično između najviše 60 i 70 milimetara. Sabljaste pile, s druge strane, mogu doseći dubinu do 300 milimetara s pravim listom pile.Električne pile: Koja je razlika između broja okretaja i brzine rezanja?Što je oštrica električne pile veća, su njezini brojevi okretaja u pravilu manji. Brojevi okretaja bi trebali biti niski za izolacijske ploče od mineralnih vlakana. Jer njih treba pažljivo piliti da se ne potrgaju. Za metal i plastiku preporučuje se 5 000 okretaja u minuti. Za tvrdo drvo potrebni su Vam dobri listovi pile od čvrstog metala koji se mogu okretati do 9 000 okretaja u minuti.Želite li savjet o odabiru električnih pila? Slobodno stupite s nama u kontakt. Naš ljubazni servisni tim rado će Vam pomoći.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Alati za rezanje | Električni alati | Kutne brusilice | Brusilice i blanje | Bušilice i udarne bušilice | Ručni alati