Ormari za punjenje baterija

Ako prijenosno računalo, tablet i smartphone uređaj trebaju pauzu, ovo je savršeno mjesto za isključivanje i punjenje: u ormaru za punjenje baterija. Ovdje možete pronaći izvrsne i praktične ormare za punjenje baterija.

U kategoriji Ormari za punjenje baterija nudimo Vam proizvode sljedećih marki: C+P, LISTA.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
740
740
1950
1950
-
Relevantno
Količina proizvoda: 27

Vrijeme punjenja = ušteda vremena? Potpuno jednostavno. Pomoću ormara za punjenje baterijaŠto zapravo radite tijekom punjenja svojeg mobilnog telefona, tablet uređaja ili prijenosnog računala? Kako bi bilo otići u kupovinu, pogledati neki dobar film u kinu, pojesti ukusan obrok u restoranu ili ste na sportskom izletu i provodite vrijeme u bazenu bez smartphone uređaja.
Punjenje uređaja dok Vi radite nešto drugoOrmari za punjenje baterija koriste se kako bi se tehnički uređaji tijekom postupka punjenja pospremili tako da budu zaštićeni od krađe. Osim toga, smartphone uređaji mogu se tako puniti i tijekom nekog događanja, sata nastave ili radnog vremena. Stoga se stanice za punjenje već duže vrijeme ubrajaju u obveznu opremu velikog broja rekreativnih objekata, škola i radnih mjesta. To nije nikakvo čudo budući da s jedne strane nema više živčane zvonjave ni ometanja koncentracije tijekom posjeta kinu ili tijekom predavanja, a druge strane korisnici imaju napunjene baterije kada ponovno trebaju svoje uređaje. Situacija u kojoj obje strane dobivaju, Vi kao poduzeće, kao i Vaši djelatnici i posjetitelji. Prije svega kada je potrebno sigurno pospremiti tehničke uređaje jer ih ne smijete imati uz sebe, kao primjerice tijekom radnog vremena u kojem koristite osjetljive instrumente ili u čistim prostorijama.Koliko je dovoljno sigurno? Različite vrste zaključavanja ormara za punjenje baterijaOvisno o primjeni sigurnost je više ili manje važna. Ako se školska prijenosna računala pospremaju u učionici, dovoljan je jedan ormar za punjenje baterija koji ima vrata s mogućnošću zaključavanja. Upravo u javnim ustanovama nije bitan samo sam ormar za punjenje baterija, već pojedini pretinac sa zaključavanjem na ormaru. Svaki od tih pretinaca trebao bi samostalno funkcionirati. To znači: ako kod jednog pretinca dođe do smetnje, nisu automatski pogođeni svi pretinci.


U našoj se ponudi nalaze isključivo ormari za punjenje baterija s pretincima sa zaključavanjem koji ispunjavaju te kriterije. Samo morate odlučiti između različitih mehanizama zaključavanja. Želite li potpuno klasično umetnuti kovanicu od jednog eura ili će korisnik unijeti svoj kod? Zadnja se varijanta rado koristi u poduzećima, dok se u rekreativnim objektima već dokazala brava na kovanice za ormariće. Neovisno o tome za koju se varijantu odlučite, čvrsti čelični lim kao i kutno izlomljena i ojačana vrata osiguravaju stabilnost i povećavaju razinu zaštite od krađe.A kako funkcionira elektrika?U našim ormarima za punjenje baterija integrirane su standardne utičnice i priključci za sve uobičajene uređaje. Neki su k tomu opremljeni i zaštitom od prenapona. Moguća akumulacija topline sprječava se ventilacijskim otvorima u polici i korpusu ormara. Ne morate dakle brinuti o preopterećenju ili kompatibilnosti. Ako su u ormaru postavljene letve s utičnicama, one se preko vanjskog priključka mogu spojiti sa strujnom mrežom.Mobilno punjenje uređajaMobilni ormari za punjenje baterija posebno su prikladni za tablet uređaje i prijenosna računala u vlasništvu škole i tvrtki. Imaju vlastiti mrežni priključak s glavnim prekidačem tako da pritiskom gumba možete uključiti i isključiti sve punjače koji se nalaze u ormaru te brzo prenijeti sve tablet uređaje i računala iz jedne u drugu prostoriju.Koji ormar za punjenje baterija odabrati?Neovisno o tome želite li svojim kupcima, školarcima, poslovnim partnerima ili djelatnicima omogućiti sigurno punjenje i neovisno o tome tražite li stanicu za punjenje mobilnih telefona, prijenosnih računala ili tablet uređaja, ovdje možete pronaći odgovarajuće ormare za punjenje baterija.Imate li posebne zahtjeve ili pitanja o boji, načinu zaključavanja ili materijalu? Tada nas kontaktirajte. Naši stručnjaci rado će Vam pomoći.