Nagibni spremnici, silosi

Nagibni spremnici i silosi olakšavaju rad jer pomoću njih u proizvodnim halama, na gradilištu ili u skladišnim prostorima možete pomicati brojne predmete i pohraniti velike količine. Nagibni spremnici i silosi idealni su za transport velikih predmeta unutar pogona ili za privremeno skladištenje proizvodnog otpada.

U kategoriji Nagibni spremnici, silosi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Eichinger, Heson, Pfeifer.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
145
145
1740
1740
-
Relevantno
Količina proizvoda: 201

Nagibni spremnici i silosi: optimalna izvedba za sipku robu i tvariUvijek kada je na određenoj lokaciji potrebno određenu količinu sipke robe i tvari držati spremnom za upotrebu, nagibni spremnici i silosi optimalan su odabir. Naime, oni prihvaćaju puno toga, mogu se prazniti s uštedom vremena zahvaljujući inteligentnim mehanizmima i tako mogu riješiti brojne probleme na gradilištu, u proizvodnom pogonu ili u skladištu.Koje su vrste zatvaranja za silose dostupne?Kod tvrtke KAISER+KRAFT Vam u načelu na raspolaganju stoje silosi sa zaklopkom ili kliznim zaporom. Oni se nalaze ili na prednjoj strani ili na dnu. Obje varijante imaju svoje prednosti:


  • Zaklopka omogućuje brzo pražnjenje sipke robe – što osigurava visok stupanj uštede vremena i rada posebice tijekom utovara teretnih vozila i punjenja građevinskih jama.

  • Klizni zapor omogućuje preciznije doziranje određenih vrsta robe, primjerice tijekom pražnjenja stočne hrane ili pripreme građevinskih materijala sa sitnim zrnima.


Otvaranje na prednjoj strani omogućuje Vam jednostavan pristup robi i fleksibilnost kada silose pomičete s pomoću viličara i pozicionirate na lokaciji za istovar. Varijante poda preciznije su u pogledu doziranja i mogu se savršeno orijentirati na lokaciji za istovar – što doziranje čini još preciznijim.Koji se nagibni spremnici mogu transportirati s pomoću viličara?Nagibni spremnici i silosi s džepovima za uvoz najbolje su opremljeni za izravnu upotrebu s pomoću viličara. Pojedini spremnici posjeduju naprave za nosače viličara. Takve nagibne spremnike možete praktično okrenuti naglavačke te prazniti posebno jednostavno i temeljito.Čemu služi mehanizam za kotrljanje kod nagibnog kontejnera?Nagibni spremnici s mehanizmom za kotrljanje temelje se na kombinaciji posebno blagog kotrljanja i optimalnog težišta tereta. Postupak naginjanja aktivira se poteznim užetom iz kabine vozača. S pomoću ove se mehanike spremnik prazni temeljito i brzo – bez naglih i iznenadnih opterećenja za podizni stup.Dodatno ćete uz ovaj asortiman kod nas pronaći sve proizvode za suvremeno opremanje skladišta. Proširite svoj organizacijski sustav i sustav za čuvanje, primjerice, kutijama za slaganje ili spremnicima sa sklopivim dnom. Imate još pitanja? Obratite nam se u svakom trenutku!