NICOLA

Održivost susreće dugotrajnost u seriji uredskog namještaja NICOLA
Serija Nicola očarat će Vas proizvodima koji su posljedica odgovornog gospodarenja resursima i dugotrajne uporabe. Robusan namještaj Nicola iz programa office akktiv daje uredskim prostorima uredan izgled.

U kategoriji NICOLA nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro.

Vaši filtri
  Marka
  Vrsta proizvoda
  Održivost
  Visina [mm]
  Širina [mm]
  Dubina [mm]
  Boja
  Područje namještanja visine
  Serija
  Svojstvo
  Vrsta namještanja visine
  Bruto cijena
  Neto cijena
  Relevantno
  Količina proizvoda: 13
  Serija uredskog namještaja Nicola s oznakom za odgovorno gospodarenje šumama
  U seriji uredskog namještaja Nicola nudimo Vam posebno kvalitetan i dugotrajan uredski namještaj tvrtke office akktiv, koji uz mogućnost individualnog kombiniranja i klasičnih boja također oduševljava FSC oznakom. Serija namještaja Nicola održivo je rješenje koje zahvaljujući kvalitetnoj obradi ukazuje na dugotrajnost i k tomu potječe iz ekološki osviještene proizvodnje. Sva ova svojstva tipična su za serije iz grupe VARIETY. Ormari i regali dostupni su s tri ili pet visina registratora. Police sadrže mogućnost namještanja visine, zbog čega se regali mogu prilagoditi individualnim potrebama. Serija uredskog namještaja Nicola nudi kako ormare s kvalitetnim šarkama od punog metala tako i elemente ormara i regala koji se mogu složiti pomoću plastičnih kliznika s mogućnošću skidanja. Ormari Nicola s krilnim vratima po želji se isporučuju s mogućnošću zaključavanja. Pokretni ladičari serije uredskog namještaja Nicola mogu se zaključati pomoću centralnog zaključavanja. I dok ostale ladice posjeduju mogućnost izvlačenja od 80%, ladica za vješanje registratora može se u potpunosti izvući. Pomoću kompleta razdjelnika za ladice i razdvojnih nastavaka postoji mogućnost stvaranja još većeg reda u pokretnom ladičaru. Regali, ormari i pokretni ladičari mogu se naručiti u istoj boji kao i pisaći stolovi Nicola. Možete odabrati između svijetlosive boje i imitacije bukve.

  Pomoću serije uredskog namještaja Nicola uvijek ćete imati pospremljen pisaći stol
  Pomoću serije uredskog namještaja Nicola uvest ćete red u ured. Pri održavanju reda na radnom stolu ne pomažu Vam samo pokretni ladičari s ladicama za potrepštine nego i funkcionalnost pisaćeg stola. Ako je radna površina postala premalom, pomoći će Vam elementi za povezivanje i dogradni stolovi kako bi se na uredskom stolu ponovno stvorio dovoljan broj slobodnih površina. I veliko vodoravno kabelsko korito te maske s mogućnošću skidanja stvaraju dodatni okomiti prostor za pohranu kabela u nogama stola te stvaraju red na pisaćem stolu u uredu Nicola. Ništa što bi pogled moglo odvratiti s važnih stvari. Serija uredskog namještaja Nicola sadrži izbor pisaćih stolova s mogućnošću namještanja visine i uredske stolove s fiksnom osnovnom visinom. Stolovi, regali i ormari isporučuju se u dijelovima, ali samo jednim klikom možete odabrati našu uslugu montaže kao dodatnu uslugu.