ANNY AC

Uz akustično djelotvornu seriju uredskog namještaja Anny AC oduševit ćete se kad vidite kolika je razlika sjediti u velikom uredu. Ne dajte priliku velikoj buci – za uređenje odaberite Anny AC.

Vaši filtri
Vrsta proizvoda
Održivost
Visina [mm]
748
748
2156
2156
-
Relevantno
Količina proizvoda: 17

Snaga uz pisaći stol: uredski namještaj Anny ACTipkanje po tipkovnici sprijeda, šuškanje listova lijevo, telefonira se straga, a aparat za kavu neprestano zuji – posve običan dan u velikom uredu. Komunikacija je u tim prostorima na prvom mjestu, ali kad kolege imaju osjećaj da ometaju sve druge, ništa se ne dobiva. Zato mnogi u velikom uredu ulažu u akustično djelotvorni uredski namještaj. Cilj: podjednako poticati komunikaciju i koncentraciju.Kako pri tome može pomoći serija uredskog namještaja Anny AC?Svatko tko se ikad selio zna da prostorija bez namještaja odjekuje. U pravilu svaki namještaj apsorbira zvuk. A sada ćete dobiti novi uredski regal s akustičnom stražnjom stijenkom koja dodatno umanjuje refleksiju zvuka. To znači da se vrijeme odjeka dokazivo skraćuje, a u skladu s tim mijenja se i koncentracija djelatnika.Je li se to nešto čuje? Aha, niste ništa čuli! To već zvuči puno bolje, zar ne?Čudotvorac iz serije uredskog namještaja Anny AC: akustična stražnja stijenkaNiska komoda, ormar za dokumente ili regal − sav namještaj Anny AC ima akustičnu stražnju stijenku. Ona svoj posao posebno dobro radi kad stoji slobodno u prostoriji.


Naravno da ovaj uredski namještaj možete prekrasno kombinirati s onim iz serije uredskog namještaja Anny. Tamo ćete pronaći odgovarajuće pisaće stolove. Ovisno o prostoriji i zahtjevima možete upotrebljavati manje ili više komada akustično djelotvornog namještaja. Budući da znamo da se uređenje ureda – bilo da je riječ o samo jednoj prostoriji ili velikoj površini – ne može isplanirati za pet minuta, naši će Vam stručnjaci za projektiranje na zahtjev rado pomoći. Uz to idu i zvučna izolacija te pravi izbor pojedinačnih elemenata iz serija uredskog namještaja poput Anny AC.Koji su proizvodi uz namještaj Anny AC još prikladni za zvučnu izolaciju u velikom uredu?Naravno, ako želite da akustično djelotvorno opremljeni ured zaista bude kakav treba biti, potrebno Vam je nešto više od samo uredskih ormara i regala Anny AC. Kroz planiranje i savjetovanje možemo zajedno odabrati druge mogućnosti. Primjerice, među sustavima pregradnih stijenki ili funkcionalnim zidnim apsorberima poput oglasnih ploča od pluta. Još jedna zvijezda u pogledu klime i uređenja u prostoriji naši su vodeni i biljni zidovi. Njihovim mikroperforiranim čeličnim kućištem s pozadinskim apsorberom zvuka također se može učinkovito skratiti vrijeme odjeka zvukova.Najradije biste odmah krenuli? Mi ćemo Vam uvijek rado pomoći.