Kolica za prijevoz vreća kao dio sustava

Zapravo trebate više kolica za vreće? Uzmite jedna koja mogu (skoro) sve. Uz sistemska kolica za vreće marke EUROKRAFTpro bit ćete pripremljeni za svaki transport.

U kategoriji Kolica za prijevoz vreća kao dio sustava nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 302

Sistemska kolica za vreće marke EUROKRAFTpro – transportni uređaji za prave profesionalce



Vaša kolica za vreće ne upotrebljavaju se samo jednom mjesečno i ne transportiraju samo sanduke s pićem za proslavu u tvrtki? Onda odmah uzmite model za visoke zahtjeve. Sistemska kolica za vreće marke EUROKRAFTpro pružaju Vam beskompromisnu kvalitetu. Osim toga fleksibilno se prilagođavaju različitim transportima.



Što su sistemska kolica za vreće i što Vi imate od toga?



Zamislite da kupujete kolica za vreće, a onda odjednom shvatite da Vam je potrebna veća lopata. Možda čak trebate lopaticu za pakete ili nosive krakove za transport stolica. Uz obična kolica za vreće imate samo jednu mogućnost: kupiti još jedna.



Kod sistemskih kolica za vreće marke EUROKRAFTpro umjesto toga kupit ćete samo novu lopatu ili nosive krakove jer se naša sistemska kolica za vreće temelje na modularnom principu. Pod »Dodatna oprema/rezervni dijelovi« dobit ćete alternativne lopate, nosive krakove ili novi komplet kotača. Tako ćete jednostavno preinačiti svoja kolica za vreće.



To znači da uz sistemska kolica za vreće marke EUROKRAFTpro nećete dobiti samo jedna, nego mnogo različitih kolica odjednom. To će Vam uštedjeti prostor, održivo je i izuzetno praktično.



Čime se još ističu sistemska kolica za vreće marke EUROKRAFTpro?



Dok ćete si Vi uštedjeti kupnju više kolica za vreće, mi na svojim sistemskim kolicima za vreće ne štedimo ni na čemu. Ipak naziv EUROKRAFTpro simbolizira prave prvorazredne proizvode, proizvode u koje se možete pouzdati i tijekom intenzivne upotrebe. To su:



  • Kvalitetni materijali

  • Velika nosivost

  • Dugovječnost

  • Ergonomski dizajn za rad bez opterećivanja leđa


U tvrtki kaiserkraft toliko smo uvjereni u kvalitetu svojih kolica za vreće da Vam na njih dajemo punih 10 godina jamstva. Pritom nije važno hoće li Vaši djelatnici na njima prevoziti sanduke piva, hladnjake ili dijelove motora.



Kako trebate postupati kad kupujete sistemska kolica za vreće?



Savršena sistemska kolica za vreće možete kupiti u tri koraka:



  1. Između više od 300 već konfiguriranih modela odaberite jedan. Pritom iskoristite naše mogućnosti filtriranja i pretražujte npr. po materijalu ili dimenzijama lopate.

  2. Odlučite se za karakteristike po svojem izboru.

  3. Dodatnu opremu za različite namjene, primjerice alternativnu lopatu ili zaštitu za kotače, kupite odmah ili kasnije.


Imate li još pitanja? Najdraže bi Vam bilo osobno savjetovanje? Ništa lakše. Uvijek smo Vam dostupni putem naše stranice za kontakt.